2777
2789
عنوان

چه جوری یه دوست خوب پیداکنم

195 بازدید | 17 پست

من تقریبا ۴۰ سالمه و زود ازدواج کردم و طبیعتا مشکلاتی داشتم که منو ز دوستهای مجرد و قدیمیم دور کرده . 

حالا چتی گروهی جایی می‌شناسید یه دوست پایه و خوب پیدا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منی که تا حالا کوه نرفتم باید کجا برم

عزیزم گروه های کوهنوردی ثبت نام کن خیلیا اولین بارشونه یه عالمه خانم اقا همه سنی میان مامان بابای من کوه نوردی میرفتن الان دوچرخه میرن یه عالمه دوست و رفیق خوب پیدا کردن تو همه رنج سنی 

من سی سالمه به نظرم خیلی سخت پیدا کردن دوست جدید اما خب تو گروه چت که فایده ندارم تو باشگاه جایی سع ...

دقیقا 

اونم دوست پایه . میدونی الان بچه هام بزرگ شدن و حالا من میتونم به بعضی کارها برسم 

ولی قبل نمیشد

به نظر من اول با همون دوستهای قدیمی ات که ازشون فاصله گرفتی دوباره بهشون کم کم نزدیک شو چون میشناسیشون بیشتر قابل اعتماد هستن بعدش هم اول مثلا همسایه هات اگر کسی رو میشناسی آدم خوبی هست سعی کن باهاش رفت و آمد کنی ولی بازم سریع بهش اعتماد نکن بزار یه کم زمان بگذره بعدشم همون کوه و باشگاه و کلاس و اینا 

مجازی من اصلا نمیتونم اعتماد کنم