2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شامپو، کرم، بالم لب، تینت، کرم مو و برس چوبی از فیکا میخرم.

کیف از خاطره بگ خریدم خوب بوده.

مانتو از ریتزی شاپ خریدم خوب بوده.

کفش از زی استور خریدم خوب‌بوده.

از هدهد مزون هم تجربه خرید بدی داشتم نخرید.

شامپو، کرم، بالم لب، تینت، کرم مو و برس چوبی از فیکا میخرم. کیف از خاطره بگ خریدم خوب بوده. مانتو ...

❣😃چه خریدایی کردی من میترسم لباسی چیزی بخرم بهم نیاد اندازم نباشه جنسش بد باشه

یه پیج اسپرت استایل بود نفرستاد برام خیلیم پیام دادم یکی دیگم بود ایدیشو یادم نمیاد،یه لباس اشتباه فرستاد یه ساعت تو شهر گشتم تا تونستم واسش بفرسم که کاش نمیفرستادم چون پولمو نفرستاد،خانومی ام کرماش فیک بود،ولی فرستاد

+خدایاشکرت🤍

این اخری مگه لباسای الیاف نمیفروشه؟بده؟ینی

بله تابستونا بیشتر لباس الیاف طبیعی میفروشن ولی من اونارو نخریدم همین زمستون من یه بارونی خریدیم وقتی رسید جنسش شبیه پلاستیک زباله بود یک ماهم طول کشید تا بیاد یه کاپشنم باهاش خریدم که کلا نفرستاده بودن هرچی کامنت میذاشتم پاک میکردن هرچی دایرکت و واتس اپ میدادم جواب نمیدادم بعد یک ماه و کلی پیگیری به زور تونستم پولمو پس بگیرم تازه هزینه ارسال از جنس نفرستاده رو از پولم کم کرد و پولو داد و دیگه جواب نداد!

❣😃چه خریدایی کردی من میترسم لباسی چیزی بخرم بهم نیاد اندازم نباشه جنسش بد باشه

من کلا لوازم بهداشتیمو از فیکا میخرم چون دست سازه و قیمتش مناسبه و مواد شیمیایی نداره و زباله پلاستیکی نداره :) اینو مشتری دایمم وگرنه بقیه رو در حد یه بار خرید کردم.

بله تابستونا بیشتر لباس الیاف طبیعی میفروشن ولی من اونارو نخریدم همین زمستون من یه بارونی خریدیم وقت ...

وای فک‌نمیکردم این طوری باشه🥲🥲🥲انفالوش کنم پس من خیلی پیج ندارم ولی دوس دارم پیج معتبر داشته باشم تا اینا 

+خدایاشکرت🤍