2777
2789
عنوان

شغل پردرآمد برای خانما

196 بازدید | 19 پست

لطفااا به جز ارایشگری چه شغل هایی پیشنهاد میکنین که ازادم باشه نه دولتی

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

برنامه نویسی و طراحی سایت فقط کافیه یه لپتاپ داشته باشی تو خونه هم میتونی انجام بدی یعنی فریلنسری

اما خب میتونی شرکت هم استخدام بشی

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیاطی

مزون لباسای جواهردوزی شده چطوره

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
برنامه نویسی و طراحی سایت فقط کافیه یه لپتاپ داشته باشی تو خونه هم میتونی انجام بدی یعنی فریلنسری ا ...

خب برنامه نویسی خیییلی هم زمانبره هم کار سختیه و به این زودیا ادم راه نمیوفته

مزون لباسای جواهردوزی شده چطوره

خوبه ولی سرمایه زیاد نمیخاد؟؟؟🤔

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

خوبه ولی سرمایه زیاد نمیخاد؟؟؟🤔

لباس عروس نه ها

لباسای مهمونی

خب برنامه نویسی خیییلی هم زمانبره هم کار سختیه و به این زودیا ادم راه نمیوفته

من خودم تحت آموزشم البته مربوط به رشته ام هست 

نه اتفاقا فکر میکنی سخته ولی وقتی واردش بشی میبینی فقط کافیه قدرت تحلیل داشته باشی و تمرین کنی وگرنه زیاد زمانبر نیس

کلاه برداری😜 فروشندگی مثل لوازم ارایش، لباس، زیورالات مصنوعی و... 

خب من مغازه ندارم

من خودم تحت آموزشم البته مربوط به رشته ام هست  نه اتفاقا فکر میکنی سخته ولی وقتی واردش بشی میب ...

خب مثلا درامدش چقدره خدودا

خب مثلا درامدش چقدره خدودا

کار فریلنسری از ۱۵ تومن شروع میشه تاااااا بینهایت دیگه بستگی به مهارتت داره 

اما خب استخدام شرکت که بشی اونا بیشتر بر اساس رزومه و سابقه کاری بهت حقوق میدن دیگه از ۱۰ شروع میشه هرچی سابقه بیشتر بشه حقوقت بیشتره 

اما فریلنسری بهتره مثل شغل آزاده کسی کار به رزومه نداره فقط کافیه مهارتت خوب باشه و مشتری رو راضی کنی

مزون میتونی بزنی اونوقت؟؟؟ 

اره اینجوری بادوستم شریکی میتونم چون اون میاد برا مزون شریک شه اما لوازم ارایش و این چیزا نه