2777
2789
ما پنجشنبه مراسم داریم و من در حال خونه تکونیم،بعد مراسمم ادامه خونه تکونی انجام میدم تموم میشه می‌ره😁
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل شروع ماه رمضون کاراتو انجام بده خب

میدونم ولی خوب چون خیلی جایی نمیریم و مخصوصا این که ماه رمضان هم تو عید اکثرا حسش را ندارن رفت و آمد کنن. اصلا حسش نیست. معمولا بعد افطار ول میشیم مگه چند جایی که مجبوریم بریم

آخه کثیف میشه تو 4 ماه 

بنظر من پرده و داخل کابینت‌ها که کثیف نمیشن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مو که ۲ سال پشت سر هم هایلایت کردم برای هفت پشتم بسه  خونه تکونی هم از بعد اتمام پریود این ماه ...

موهاتون سفید نیست؟ 

منم موهای بد میشه با دکلره ولی خوب باید برای سفیدا یه فکری کنم

توفیق اجباری

دقیقا😂🤣🤣🤣

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امروز انباری و جلو راهرو رو  تمیز کردم 

رسماخانه تکونی تموم شد 

تا آخر هفته استراحتم و کارای عادی روزانه 

هفته دیگه خورده خیاطی 

بعدم به امید خدا تعطیلی هفته بعد برم خانه شهرستانو تمیز کنم برای عید 

دیگه بعدش یذره خرید برای بچها و تجدید رنگ مو برای خودم همین  

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد