2777
2789
عنوان

بیاید داستانم رو بگم.... آدم های پست😒😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 71 پست

بعضی مواقع تقصیر پدراس که به بچشون محبت نمیکنن و بچه ها با محبت جنس مخالف به شوق میان😑

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه دیگه چند رو بهش پی ام ندادم و منی که روبیکام رو حذف کردم باز نصبش کردم و رفتم پی ام بدم گقتم اهک در اومدی گفت نه    و بعد فوری مسدودم کرد منم دیگه پیام زنگ ندادم تا اینکه یهو یکی اومد پیام داد سلام عشقم منو نمیشناسی گفتم گفت فلانی اسمم مثلا نازی نازی تو منو دیگه نمی شناسی گفتم نه بعد عکس همون پسر ۳۱ ساله مثلا علی رو فرستاد منم گفتم دیگه بهم پی ام نده و اون گفت خجالت نکشیدی رفتی با مرد زن دارم گفتم منظورت چیه گفت تو با شوهر من بودی عکس بچشم فرستاد بچشم رو هم دیدم دخترش تو بغلش گفت تو  فا ....ح*شه هستی رفتی با شوهر من دست از سر شوهر م بردار و فلان

بعضی مواقع تقصیر پدراس که به بچشون محبت نمیکنن و بچه ها با محبت جنس مخالف به شوق میان😑

اگه محبت های پدر منم رو ببین پدر خودت یادت میره با اینکه پدرم کشاورزه هر روزم بهم محبت چه مالی و چه معنوی میکنه اگه رفتارش رو ببینه و پدر خودت نمی گی پدر چه ربطی داره تو زندگی کسی نیست پس الکی قضاوت نکن

اگه محبت های پدر منم رو ببین پدر خودت یادت میره با اینکه پدرم کشاورزه هر روزم بهم محبت چه مالی و چه ...

همینجوری گفتم منظورم شما نبودی 🙂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خلاصه من اصلا نمی فهمیدم که آدم زن داره منم گفتم بخدا من نمی دونستم و فلان بعد خودش گفت من شماره شوهرم رو هک کردم رفتم تو گوشیش شما رو دیدم بعد تازه من اسم و فامیلی و شهر زندگی ر و گفتم به آقا بعد به من گفت اگر تو دست از سر شوهرم بر نداری منم عکسات رو پخش میکنم و شمارت رو هک میکنم مثل اینکه خانم هکر خوبی هستم😅😅😅هر کی رو بخواد هک میکنه و شماره پدرت رو بر میدارم رو زنگ میزنم منم به بابام فوری گفتم خطم رو عوض کن خطم ر و شکستم و خط جدید گذاشتم تمام برنان هامم حذف کردم و با شماره جدید وارد شدم 

خلاصه من اصلا نمی فهمیدم که آدم زن داره منم گفتم بخدا من نمی دونستم و فلان بعد خودش گفت من شماره شوه ...

ادامشو گذاشتی منو بلایک

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

الان اصلا هیچ چیزی با شماره قبلی ندارم تو گوشم و یه چیز رو بگم اینقدر دارم واسع خودم غضه میخورم که چرا یه دختر درس خون و عاقل چنین کاری کرده و اینکه واسه اون آقا آرزو مرگ رو دارم یک اینکه خیانت کرد دوم اینکه من براش بازیچه بودم درسته  که خودم بی تجربه و احمق بودم اما به هر حال به خیر گذشت اما اون زنیکه  که هم ایندر بهم حرف بد زد رو سپردم به خدا اینم از تجربه ای که هیچوقت تجربش نخواهیم کرد و الان   با قبلم فرق کردم که دیگه تو طول عمرم از این کارا نکنم

اگه محبت های پدر منم رو ببین پدر خودت یادت میره با اینکه پدرم کشاورزه هر روزم بهم محبت چه مالی و چه ...

واییییییی میدونی من چقد ارزو دارم همچین پدری داشته باشم پدر من دس دسی منو سپرده به لاشی ترین پسرای فانیل این هیچ من ن محبت دیدم ن خیری ازش دیدم تازه خیاتتشم دیدم...💔

دختری از جنس شعر ❤️