2777
2789

وای،که چقدر حرص میخورم ،وقتی نگاه میکنم میبینم گرمی ۳۵۰۰، ۳۷۰۰ بهشون انداخته ناراحت میشم 😐 بابا شما که دنبال طلا خریدن هستید چند ساعت وقت بذارید ببینین طلا چه ماه هایی بالا یا پایین میاد😐 همیشه میدونیم که قیمت طلا برای تامین بودجه از برج ۹،۱۰ بالا میره 😕 باز میرین خرید میکنید 😐، جالبه قیمت طلا  روز طلا۲۸۰۰ باشه،  حساب کتاب نمیکنید که اقای طلا فروش ،چطور گرمی۳۷۰۰ برام حساب کردی؟ 🙄 بابا همون پولتونو تقسیم بر گرمی که خرید کزدین بکنید ، متوجه میشین گرمی چند پاتون افتاده . برید حساب کتاب طلا یاد بگیرید . همونجا که خرید میکنید ، ماشین حساب دستتون باشه گول نخورید ، طلای نگین دار نخرید ، اگه هم خواستید بخرید بگین وزن نگین و‌باید کم کنه 😐 همیشه بپرسید با چند درصد اجرت محاسبه میکنید ؟ مثلا من وقتی میخوام خرید کنم طلای دست دوم ۳یا نهایتا ۴ درصد میدم 😐 همونجا هم میشینم حساب کتاب میکنم . یا طلای نو رو حداکثر با ۷ درصد میخرم نه بیشتر 😐 خاهشا هر کسی خواست طلابخره ،وقتی نمیدونید سکه پارسیان و توصیه نکنید بهش چون همه اش ضرره 😐 فکر کنید بستگی به انصاف طلا فروش ۵،تا ۸درصد رو سکه پارسیان میکشن ، بعد به اسم بدون اجرت بهتون میدن وقتی هم میخوای بفروشیش ، همون لحظه کم میکنن و به قیمت خام برمیدارن 🙄 وقتی هم میگی چرا این قیمت برمیداری ، میگه قیمت طلا پایین اومده نمیگه من با اجرت بهت فروختم و بدون اجرت میخرم . ودر اخر از هر طلا فروشی خرید نکنید خاهشا😐 بعضیا منصف هستن و بعضیاببخشیدا عو..ضین .بعضی طلا فروشا قسطی میدن ، مثلا من ۵ تومن داشته باشم ، میرم طلا ۱۵ تومنی میگیرم ، فاکتورشو مینویسه ، میده دستم ، طلا همونجا میمونه تا تصفیه کنم 😊 هم طلا سنگینتر خریدم هم قسطی  ،تازه به همون قیمت قبل 😊  این روشو ۲ ساله یاد گرفتم 😁  انشالله که مفید باشه براتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه‌ش درسته‌

ولی قیمت نگین کم نمیشه! یعنی از هر کی پرسیدم گفتن از خریدار کم‌میشه حینی ک خواست بفروشه ولی فروشنده ها با قیمت طلا محاسبه میکنن

اما خب ی طلافروش منصف میشناسم ایشون فقط میگن فلان مقدار نگین ب کار رفته ، جنس نگین فلانه و قیمتش فلان(یعنی قیمت خاص برای نگین دارن اون آقا و وزنشو رو طلا نمیکشن ک با قیمت طلا محاسبه شه)

غلط املایی بگیرم اشکالی نداره؟🙈😁تصفیه برای املاح بکار میره و تسویه برای پول🙈

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب من برج دوازده ۱۵ میلیون پول قراره دستم بیاد 

کی سکه بخرم خوبه🥲

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

خب من برج دوازده ۱۵ میلیون پول قراره دستم بیاد  کی سکه بخرم خوبه🥲

۱۵ میلیون ک سکه نمیشه عزیزم

ربع میخواید بخرید؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

در مورد سکه پارسیان موافقم ضرره 

من میگرفتم که🙁هیچی نمیکشن رو یه سکه یه گرمی ۵۰ میذارن مثلا 

میشه بگید چرا ضرره؟🙁

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
من الان پول لازم دارم بایدطلاموبفروشم  به نظرت الان پایینه وبایدتاکی صبرکنم

طلا تا برج ۱۲ اصلا پایین نمیاد ، بالا میره ، شاید یه اصلاح بخوره در حد ۵۰ تومن بیاد پایین دوباره بالا میره

۱۵ میلیون ک سکه نمیشه عزیزم ربع میخواید بخرید؟

اره 

سکه کامل که مگه کلیه هامو بدم بره🥲

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️