2777
2789

من آشپز خونه و انباریمو کامل تمیز کردم امروز همسرم از سرکار بیاد قالیام رو میبره قالیشویی میمونه پذیرایی و اتاق خواب و سرویس ها شما چکار کردید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خرداد زایمان دارم البته ۳۰خرداد و فقط فرشامونو شستیم و اشپزخونه مونده و یکم نظم دادن ب اتاق ولی خو اینا رو همون موقع ها میکنم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

و اینجانب که وقتی سنگین میشدم از جام تکون نمیخوردم واقعا هم نمی تونستم میگفتم مبل ساختن بشینی دیگه چرا آدم کار کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببخشید شما سونو انومالی نداده باشید بعد ی متخصص سی تی اسکن و ام ار ای و رادیولوژی تو ی سونو ساده با وجود جفت قدامی و بریچ بودن بچه بگه دختره فکر میکنین امکان خطا باشه؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡