2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم خانمای باردار میاین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 42 پست
ببین ناناز خیلی از خانوما با لکه بینی بچشون سالمه حالا شاید از شانس من سقط شد. پس اصلا نترس بدن هر کی فرق میکنه.فقط گفتم مثل من بیخیال نباشی و بری دکتر. من اون موقع تو نت سرچ کردم نوشته بود بعد نزدیکی خونریزی و لکه بینی طبیعیه چون دیواره رحم تو بارداری پر خون میشه و امکان خونریزی هست واسه همین زود نرفتم دکتر تا این که کلا پریود شدم و سقط شد تو دو ماهگی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من💎💎 وین حرف معما نه تو خوانی ونه من💎💎 هست از پس پرده گفتگوی من و تو💎💎 چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من💎💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما اشتباه شنیدی مامان وروجک.اخه تو سایتم سرچ کنی همه میگن قهوه ای خطرناک نیست.دکتر منم میگفت لک قهوه ای مشکلی نیست
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من💎💎 وین حرف معما نه تو خوانی ونه من💎💎 هست از پس پرده گفتگوی من و تو💎💎 چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من💎💎
نگران نباش من از هفته 5 لک داشتم دکتر بهم شیاف داد تا هفته18 هرشب میذاشتم فقط هم یه بار لک دیدم دیگه ندیدم از اول تا هفته 38 هم با شوهرم رابطه داشتم دکتر میگفت اشکال نداره
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢
خواهش میکنم ناناز جون بیا خبرشو بده ایشالله نینیت سالمه بگو ماهم خوشحال بشیم🤗
چرا الکی دارین به بنده خدا استرس میدین عزیزم نگران نباش این اتفاق برای منم افتاده با این تفاوت که برای من در حد یه قطره نبود دو تا دستمال کاغذی قشنگ خونی شد الانم هفته ۳۹هستم پس اون استرس برات بدتره یه قطره خون چیزی نیست فقط با دکترت صحبت کن انشالله هیچی هم نمیشه جنین با دو قدم راه رفتن هم نمیفته نترس
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤