2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از لوازم خانگی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 35295 بازدید | 216 پست

من اجاق گاز اسنوا و ماشین لباسشویی اسنوا و جاروبرقی پاک شوما خریدم چند ماهه استفاده میکنم تا الان راضی بودم الحمدلله ان شاالله سالها خوب کار کنه 

چند ساله پلو پز پارس خزر۴ نفره دارم و غذاساز پارس خزر دارم عالیه و چینی مقصود و خیلی از وسایل دیگه ایرانی الحمدلله راضی هستم 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یخچال هیمالیا و لباسشویی پاکشوما داریم تو این ۳ سال خوب بودن

سلام مدل ماشین لباسشویی پاکشوما رومیگی روی برچسب مصرف انرژی هست منم می‌خوام بخرم عدد وحروف انگلیسی هست لرزش ندارن وتمیز می‌شوره چرک مول نمیشوره؟

ماشین ظرفشویی اسنوا دارم عالیه عالی نه ها عالییییییییییییییی یخچال دوقلو الکترواستیل دارم عالیه سرو ...

مدل ماشین ظرفشوییتو میگی قابلیت شستشوی نصف ظرفیت روداره لک نمیندازه روظرفا خشک می‌کنه پدر استفاده میکنین یاقرص مدلش عدد وحروف انگلیسیه چند نفره است 

من لباسشوییم پاکشوماست خیلی راضیم چرخ گوشت و پنکه و پلوپز پارس خزره ایناهم راضیم مشکلی نداشتن تا حا ...

سلام مدل ماشین لباسشوییتو میگی عدد وحروف انگلیسی روبرویی مصرف انرژی هست ریز نوشته چند کیلیوییه واقعا راضی ای لرزش وصدا ندارم تایم کنش چند دقیقه است تایم کنم تمیز می‌شوره چرک مول نمیشوره

من به شخصه که مدتی تجربه فروش لوازم خانگی رو دارم نظرم رو میگم  لوازم خارجی اصلی که از کارخانه ...

سلام میشه لطف کنین شمااطلاعاتتون بیشتره راهنمایی کنین من الان دوهفته است که می‌خوام ماشین لباسشویی وماشین ظرفشویی وال ای دی بخرم موندم وگیج شدم چی بخرم که خوب و باکیفیت وباضمانت خوب باشه خارجی خواستم گفتن الان فیکس زیاده و ضمانت ندارن خراب بشه قطعه پیدا نمیشه ایرانی هم ماشین لباسشویی می‌خوام لرزش وصدا نداشته باشه چرک مول نشوره هرکس هم برندی میگه آخه تواون برند مدلهای زیادی هست یک مدلش خوب از آب درمیاد یک مدلش نه شماالان بین ایرانی ها کدومو پیشنهاد میکنین.ماشین ظرفشویی چی 13تا15نفره می‌خوام.ال ای دی دوو خوبه بنظرتون چه مدلیش؟ممنون میشم راهنمایی کنین واقعا موندم چی بخرم ماشین لباسشویی پاکشوما 94401TFIخوبه

سلام مدل ماشین لباسشوییتو میگی عدد وحروف انگلیسی روبرویی مصرف انرژی هست ریز نوشته چند کیلیوییه واقعا ...

تا حالا صدا و لرزش نداشته فقط یه بار که جابه جایی داشتیم و اومدیم خونه جدید صداش زیاد شده بود که تعمیرکار اومد گفت از جاشه چون زیرش میزان نشده اینجوریه بعد پایه هاشو تنظیم کرد دیگه برطرف شد. تایم کمش پونزده دقیقه ست که اگر روی آب داغ بزاری برای لباسایی که زیاد کثیف نباشن خوبه . من خودم همیشه با پنجاه دقیقه میشورم خوبم تمیز میشه. مقدار آب هم تنظیم میشه.

سلام میشه لطف کنین شمااطلاعاتتون بیشتره راهنمایی کنین من الان دوهفته است که می‌خوام ماشین لباسشویی و ...

ال ای دی هایسنس فورکی بگیرید اصلا ال ای دی ایرانی رو تایید نمیکنم بجز کارایی پایین کیفیت تصویرشون هم پایینه و قیمتشون بالاس لباس شویی دوو و یا اسنوا بگیرید البته باید مدل بالا گیربگسی بگیرید نصب خودشون می‌کنند بعد از نصب یکماه وارنتی دارند اگر کوچکتری ایرادی داشته باشه تعویض می‌کنند 5 سال هم گارانتی تعمیر دارند ظرفشویی اطلایی ندارم 

چینی زرین خیلی خوبه . من چند ساله دارم .

من دخترم دبستان میرفت یه کارتن ۹۰ پارچه 

چینی زرین برای جهیزیه خریدیم

بعد۲۵سال که خواستن جهیزیه بچینن

خانمها تعجب کرده بودن

از این زنگهایی که سر میز غدا توی رستوران ها هست جای دستمال خلاصه خیلی تکمیل بود

دوتا یخچال الکترواستیل خریدیم یعنی یه یخچال یه فریزر قشنگ ماهی۸۰هزار تومن روی قبض برقمون اضافه شد

تا خداراشکر فریزرش سوخت یه ساید الجی خریدیم۱۷میلیون خدا میدونه پول برق از نصف هم کمتر شد