الان دعوان شد، سر اینکه همه دعوا ها رو به مادرم میگه. مادرم مذیضه، پول بابای منو نمیده، به شدت هم دروغ گو میگه، خیلی زیاد دروغ میگه در هر زمینه ای، باردارم انقدر کتکم زد، صاف منو بلند کرد با دستاش بعد محکم کوبوند رو سرامیک خونه، زیر شکمم سفت شده احساس میکنم یه چیزی زیر شکمم هست، ممکنه بچه افتاده باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
نترس از ترس بوده یه لیوان آب قند بخور رو پهلوی چپت بخواب سریع بلند نشو به همین بهونه چندبار برو چکاپ وبه شوهرت بگو لکه دیدی وبترسونش و......سریع سر پانشیا بذا بترسه دیگه از این گوها نخوره مردیکه روان پریش
وای خدا.. تو رو خدا اول برید پزشک قانونی بعدم ازش شکایت کنید
مردیکه روان پریشِ وحشی...خدا ازش نگذره
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
انشالله که خدا سرشو محکم بکوبونه به یه جایی که انسان بشه وگرنه از دستش خلاص بشی ذکر استغفار امام صادق زیاد بگو توی بارداری سعی کن از دعوا فاصله بگیری بچتو هم خدا حفظ کنه انشالله منشا خیر و برکت باشه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت