jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 عنوان کسایی که چله سوره حشر گرفتن یه لحظه بیاید 149 بازدید | 16 پست من باره اولمه چله سوره حشر میخوام بگیرم چند تا سوال داشتم باید با وضو باشم ؟باید در یک ساعت معین خونده بشه؟چهل روزه یا چهل و یک روز؟کیا ازش نتیجه گرفتن؟ اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️ 1402/11/09 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 معجزه میکنع همین شما جواب گرفتید ؟ اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
lucky99 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 712 شما جواب گرفتید ؟ بله فقط این یادت باشه امروز ساعت ۱ ظهر خوندی باید فردا هم ۱ ظهر بخونی ولی بیشتر سعی کن با صدای اذان بخونی از ته دلت حاجتت و بخوای از خدا
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 بله فقط این یادت باشه امروز ساعت ۱ ظهر خوندی باید فردا هم ۱ ظهر بخونی ولی بیشتر سعی کن ... شما با وضو میخوندید اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8564 چهل و یک روز که البته من تنبلی کردم ۲۳ روز خوندم خدا حاجتمو داد به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 بله فقط این یادت باشه امروز ساعت ۱ ظهر خوندی باید فردا هم ۱ ظهر بخونی ولی بیشتر سعی کن ... با صدای اذان یعنی چی اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 چله اسمش روشه ۴۰ روز باید خونده بشه اما بعضیها معتقد هستن سوره حشر رو باید ۴۱ روز خوندش .بله ب ... من ناخن پام ژلیشه به این زودی هام نمیره یعنی نمیتونم وضو بگیرم بنظرتون با تیمم قبوله؟ اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 برای چه جور حاجتایی استفاده میشه؟ شنیدم که برای زیاد شدن و رزق و روزی خیلی جواب میده اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 چهل و یک روز که البته من تنبلی کردم ۲۳ روز خوندم خدا حاجتمو داد حاجتتون چی بود اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
zizi3496 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 445 نمیدونم این تاپیک نشونه اس چیه.من خیلی چله های مختلف گرفتم حاجتمو نگرفتم😭دلم میگه از فردا شروع کنم چله سوره حشر و بگیرم بلکه خدا یه نگاهی ام به من کرد همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 نمیدونم این تاپیک نشونه اس چیه.من خیلی چله های مختلف گرفتم حاجتمو نگرفتم😭دلم میگه از فردا شروع کنم ... بگیر عزیزم ایشالا که خدا همه رو حاجت روا کنه اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️
jghgfdd مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 156 نمیدونم این تاپیک نشونه اس چیه.من خیلی چله های مختلف گرفتم حاجتمو نگرفتم😭دلم میگه از فردا شروع کنم ... سلام خوبی چله گرفتید اللهم عجل لولیک فرج.✨ دختر کورد❤️