2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرای مرضیه

مشکلت چی عزیرم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
زهرای مرضیه مشکلت چی عزیرم

دلم می خواد ماه رجبو روزه بگیرم تا قساوت قلبم کمتر بشه و بتونم شبا بیشتر عبادت کنم 

از خودم بدم میاد که نه میتونم روزه بگیرم و بدنم کشش نداره و نه می تونم پر خوری نکنم که قرآن و عبادت سحرم از دست تره 

خیلی ناراحتم 😔🌺🌹

وقتی دعام می کنن شوقم برای عبادت بیشتر میشه 

دقیقا به وقتش که دارم غذا می خورم فکرش میفته به دلم 

اما گوش نمیدم و به خوردن ادانه میدم 

فولیک اسیدم  خیلی کمه و موجب پر خوری میشه

دلم می خواد دعام کنن و فعلا شفا بگیرم   

میر یعنی سید و میر زاده ها یعنی سید زاده ها یا همون میرزاها که مادرشون سید هست  که مثلا قدیم ...

من موسویم از مادر سید نیستم بابام سیده ولی چون مادر بزرگم سیده پنجشنبه ها خانوادگی سید میشیم

دلم می خواد ماه رجبو روزه بگیرم تا قساوت قلبم کمتر بشه و بتونم شبا بیشتر عبادت کنم  از خودم بد ...

حساس نشو همه چی اعتدالش خوبه اسلام دین میانه رو ومنعطفی 

ب خودت سخت نکیر 

برای اینکه حال دلت خوب شه برا دیگران دعا کن ببخش صدقه بده مهربان باش شده با ی لبخند زدن 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دلم می خواد ماه رجبو روزه بگیرم تا قساوت قلبم کمتر بشه و بتونم شبا بیشتر عبادت کنم  از خودم بد ...

خدا سلامتی بده