2777
2789
عنوان

خونه داری و رفتار همسرم

261 بازدید | 24 پست

سلام..من چهار ماهه رفتم سر خونم و شوهرم از همون اول تا الان هر وقت کم و کاستی تو کارای خونه یا دیر شدن غذا میبینه زود دعوا راه میندازه و قهر میکنه یا هی بهم میگه از صبح تا شب تو خونه ای چیکار میکنی مگه کل خونه تو نیم ساعت تمیز میشه و فلان..

هر چقدم تلاش کنم خونه رو تمیز نگه دارم بازم یک چیزی پیدا میشه ک یه روز بهش گیر بده...

ایا من تنبلم یا شوهرم حساسه

تنها چارش اینه که یه مدت خونه رو تمیز نکنی تا خودش کمکت کنه عوض اینکه نق بزنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اوایل ازدواج که کار زیادی نیست خونه نو وسیله ها نو در حد یه گرد گیری و جارو اونم نه هر روز ... از الان برنامه ریزی کن واسه وقتی که بچه دار بشی اونوقته کههههه ... من هر روزم جمع کنم باز انگار بمب ترکوندن. اگه از الان بهونه بدی دستش پس فردا بچه دار بشی بازم ببینه خونه نامرتبه میگه پس کلا مدلشه نمیگه که بچه و وقت بچه داری مانع تموم شدن کاراشه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

سعی کن همیشه مرتب باشی اما موقع های بیماری و پریودی اصلا کار نکن بزار متوجه حال خوب و حال بدت بشه

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
ببین اوایل ازدواج که کار زیادی نیست خونه نو وسیله ها نو در حد یه گرد گیری و جارو اونم نه هر روز ... ...

والا من یه شب خونه رو برق انداختم وقتی میخواست بخوابه پاش به دمپایی کنار تخت گیر کرد  ناراحت شد ازینکه جمعش نکردم..فرداشم چون من باهاش صحبت نمیکردم چون جمعه بود تنهایی رفت خونه مامانش

والا من یه شب خونه رو برق انداختم وقتی میخواست بخوابه پاش به دمپایی کنار تخت گیر کرد  ناراحت شد ...

ببخشید خنده ام گرفت به همسرت 😅خب مگه کلفت گرفته بعدشم بگو بگرد اگه قانونا شرعا جایی نوشته بود خونه تمیز کردن وظیفه منه ؟!

خونه مادرش چطوره؟!

ببخشید خنده ام گرفت به همسرت 😅خب مگه کلفت گرفته بعدشم بگو بگرد اگه قانونا شرعا جایی نوشته بود خونه ...

میگه وظیفه من کار کردن تو خونه اس وظیفه اون پول در اوردنه..مادرشوهرم خونش همیشهههه تمیزه فک کنم وسواس داره اخه هیچوقت خونشونو نامرتب ندیدم..خود شوهرم وقتی میریم اونجا دوست داره مامانش نازشو بکشه ولی خب مادرشوهرم اینکارو نمیکنه

میگه وظیفه من کار کردن تو خونه اس وظیفه اون پول در اوردنه..مادرشوهرم خونش همیشهههه تمیزه فک کنم وسوا ...

همون دیگه مادر هایی که وسواس دارند بچه ها هم همون طور ولی در کل آقایون اوایل ازدواج دوست دارن دستپخت و خونه داری خانمشون شبیه مادرشون باشع

والا من یه شب خونه رو برق انداختم وقتی میخواست بخوابه پاش به دمپایی کنار تخت گیر کرد  ناراحت شد ...

یکم جو گیر شدن کلا فکر کنم از این تیپ آدما باشن که همه مقصرن جز خودشون یکم سخته ایده آل گرا هستن ولی خب از الان به خاطر خودت و نه همسرت یکم با برنامه تر پیش برو وقتی بچه دار بشی واقعا شرایط گاهی از کنترلت خارج میشه. 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...