2777
2789
عنوان

سلام نظرتونو میخوام

119 بازدید | 28 پست

سلام من عقدم خانوادم راضی ب ازدواج نبودن فرار کردیم ودیگ راضی شدن عقد کردیم الان بعد شش ماه تازه من فهمیدم ک داره به خواهرم درخواست دوستی میده خواهرم جدا شده ...حس میکنم قلبم داره تیکه تیکه میشهه حالم خیلی بده خیلی دارم میمیرم ای کاش الان سکته کنم ..میخوام خودکشی کنم به نظرتون ابروی خانوادم میره یانه؟؟ من مصمم فقط نظرتونو بگین بیاید بامن دردودل کنین من خیلی سختی کشیدم لخاطر این عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام خودمو از پل هوایی بندازم به نظرتونم میمیرم یا تو دریا بندازم میخوام خودکشی کنم بمیرم حتما بمی ...

میدونی دیگه اون دنیا چی درانتظارته 

یه خبر بد اونجا دیگه نمی تونی خلاص بشی راه فراری نداره 

نکن 🙂 حق تو همچین پایان تلخی نیست

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
چون دختریمو ازم گرفته واقعا نمیتونم ادامه بدم نمیتونم بین این همه مردم محله بی ابرو بشم

ارزشت واقعا به همون بوده؟!

طلاق گرفتن از کی تا حالا بی آبرویی شده 

حالا که دیگه جدایی تو عقدم زیاد شده 

ارزشت واقعا به همون بوده؟! طلاق گرفتن از کی تا حالا بی آبرویی شده  حالا که دیگه جدایی تو عقدم ...

از اون ادمایی که میره همه مردمو خبر میکنه ک من باهاش رابط کامل داشتم یعنی چیزی بنام اینکه نگم وزشته نداره 

نمیتونم کاری کنم من عقدم تو عقد دختریمو گرفته باید خودکشی کنم 

بابا تو عقد این یه چیز طبیعیه مگه آبرو ریزی داره 😕 

برو سر به سجده بزار که تا بچه دارنشدی و...خدا روی واقعیش رو بهت نشون داد اینم عوض شکر کردنت