2777
2789

برام جالبه . استادمه

ما قبلا خیلی بحث میکردیم و هی گیر میداد

بعد نگاه های معنی دارش شروع شد . یا توجه های الکی و بیخودش و یا بداخلاقی گاه بی گاهش 

حتی ی روز نشسته بودیم داشتیم باهم حرف میزدیم 

هی داشت راجع خودش میگفت بهمون و کلی توضیح میداد

اینقدر سخته شده بودم حین توضیح دادنش با جفتیم حرف زد ساکت شد بهم خیره شد ک چرا توجه نمیکنم

بار دوم ه اینکارو کرد

بعد رفیقم گفت ماهم حرف میزنیم زیاد چرا ب ما گیر نمیده پس؟

فقط وقتی من حرف میزنم چش غره میره بهم

ولی این روزا شدیدا بداخلاق شده . بعد ی ماه دوباره کلاس شروع شده 

جالبه به همه نگاه میکنه به من اصلاااا هیییچ 

یعنی عمدا به جفتیم زل میزنه حرف میزنه 

به بقیه نگاه میکنه تمام تلاششو میکنه نگامم نکنه 

با بقیه شوخی میکنه فقط منو نادیده میگیره

این بار نمیخ‌ام برم سرجلسش 

داشت تدریس میکرد جلو پروژکتور ایستادت بود به دستاش خیره شدم الکی ک ببینم حواسش هست یا نه 

نگام نمیکردا ولی دیدم استیناشو درست کرد دستاشو برد عقب

ولی خب خیلی اعصابم خراب کرد وقتی با یکی از دخترا کلیی گرم کرد اصلا سابقه اینو نداشت 

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
به این چیزا نیست بنظرم اگه بخواد تازه بیشتر میخواد خودشو بهت نزدیک کنه

پس چشه؟ اینقدر بدش میاد ازم؟

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی باشه استادتون هست 

نباید به خودش اجازه بده که با فکر و چشم دیگه ای بهتون نگاه کنه 

به درس توجه نمیکردین با دوستتون حرف میزدین ناراحت شده همه ی معلم ها همینجوری هستن

هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر

نمیدونم والا ولی اگه بخوادت اونم به عنوانه یه استاد اونقدر اعتماد به نفس داره که مستقیم بخواد بهت بگ ...

درسته .