2777
2789
عنوان

سلام مریض سرطانی بیاید

412 بازدید | 30 پست

کسی هست از اشنا دوست فامیل سرطان داشته باشه

شیمی درمانی چطوریه

میگن سخته 

و بدنو میگیره و پف میکنه

پدرشوهرم سرطان پوست داره دیشب فهمیدیم

😐 

رشت هستیم دکترش هم نجاتی فر هستش

سلام

تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید💔🙏🏻

امروز ازش نمونه برداری کردن دعا کنید سرطان یا تومور بدخیم نباشه و زود زود خوب بشه

قسمتون میدم به امام رضا(ع) براش حمد شفا بخونید 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید💔🙏🏻 امروز ازش نمونه برداری کردن دعا کنید سرطان یا ...

سلام نماز شب بخون براشون هدیه کن به خانم ام البنین و ۳ شب ۵۳۰ تا صلوات حضرت زهرا بفرست مطمئن باش جواب میگیری

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

شنیدم سخته تو یه برنامه ای دیدم یه قرصی تازه درست کردن جای شیمی درمانی از اون استفاده کنن .کاش زودتر دست همه مریض ها برسه .از سختی شیمی درمانی و عوارضش راحت بشن .انشاله خدا همه مریض ها رو شفا بده .  

مادربزرگم درحال شیمیه

خیلیا لاغر میشن مثل اسکلت 

ولی مامان بزرگ منم پف کرده بهترازلاغرشدنه

خیلی سخته این دوران

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
والله مادر من ۸جلسه شیمی درمانی داشت ولی اصلا پف و....نکرد ولی خیییییلی سخته تمام بدنش درد میکرد اصل ...

خداروشکر سلامت باشن

میخایم بهش نگیم 

پس درد داره؟ 

چند وقت یه بار میبرید؟ 

والله مادر من ۸جلسه شیمی درمانی داشت ولی اصلا پف و....نکرد ولی خیییییلی سخته تمام بدنش درد میکرد اصل ...

خداروشکر سلامت باشن

میخایم بهش نگیم 

پس درد داره؟ 

چند وقت یه بار میبرید