2777
2789

سلام من یه دوستی داشتم خیلی با هم خوب بودیم بهمون خوش میگذشت با بچه هامون میرفتیم پارک بازار خونه ی هم همه چی خوب بوذ تا اینکه یه روز متوجه شدم دوستم به شوهرش خیانت میکنه حالا بماند چطور متوجه شدم، بعد اون دیگه با هیچکس دوست نشدم ده سال منو پسرم تنها بودیم دیگه میترسیدم با کسی رفت امد کنم و دست دوستی بدم، ولی الان دلم میخواد یه دوست برا خودم پیدا کنم مثل خودم ساده بی غلو غش فامیل داریم اینجا داداشای خودم دوتا جاری دارم، ولی یه دوستی میخوام سوا از اینا، الان دوتا پسرام میرن مدرسه و من تنها تر از بقیه روزام😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اهل کجایی عزیز،باعث افتخاره ولی من یه دوست بومهنی میخوام مثل اون دوستم بریم بیرون قدم بزنیم پارک ...

خوب وقتی اون جور نشه اقلا مجازی که میشه باهم چت کرد تو پیام رسان ها 

خوب الان دیگه دوره زمونه ای نیست خونه هرکی بری یا بیاریش خونت اونم توی ۳۳ سالگی 

اگر اینجوره برو باشگاه هم ورزش کن هم دوست پیدا کن 

اللن دیگه کسی باادم صمیمی نمیشه گرم‌بگیره توفامیل وخانواده هم رفت وامد کم شده تجمل وتوقع فامیل بالارفتهروتوحرف وفضولی رفتن 

گذشت اون زمونا 

با بچه هات ودرسشون سرگرم بشو 

یه مدت رفتم کلاس دف چند جلسه ولی دستام خسته میشد دیگه نرفتم به باسگاه رفتن علاقه ندارم صبح پیاذه روی میرم و کتاب میخونم بچه هام به کمک من برا درس احتیاج ندارن خودشون از پس خودشون بر میان، دلم یک دوست میخواد خدا رو چه دیدی شاید این سایت برا من یه دوست بومهنی پیدا کزد، 33سال که سنی نیست سن یه عدد😘😘😘😘😎😎

یه مدت رفتم کلاس دف چند جلسه ولی دستام خسته میشد دیگه نرفتم به باسگاه رفتن علاقه ندارم صبح پیاذه روی ...

دیگه بهترین دوست های ادم برای دوران مدرسه ودانشگاه هستن 

برای این گفتم ۳۳ سال دیگه دیره ودوست واقعی وصمیمی نمیشه 

من از شما بزرگ ترم 

قدر داشته هات رو بدون بچه من باید با پن درس بخونه با اینکه درسش خیلی خوبه واینکه خواهروبرادر داری ودغدغه نداری 

اصلا نگو تنهایی شما نمیدونی تنهایی چی هست 

بعدم مجازی هست نمیشه اعتماد کنی ودوست پیدا کنی در حد رف توامدو...دیدی که دوستت بعد چن سال چجور از اب دراومده بعد اینجا که دیگه بدتر هست 

نمیدونم چی شد، گفتم شاید باشه کسی، درست میگی به مجازی نمیشه اعتماد کرد

الان با هم صحبت کردیم گفتم تنهام سریع یک اقا درخواست دوستی داد رد زدم 

حالا ناامید نباش ولی بهتره همون موسیقی باشگاه یا مسجد بری دوست پیدا کنی 

فیروزکوه باران یا برف شدید نیامده هفته پیش اطلاع داری