2777
2789
عنوان

خوندن ترجمه کتاب رستاخیز مردگان خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20061 بازدید | 483 پست
تا دلتتتتتتتتت بخواد کلا 3 سال زندگی قد 10 سال درد کشیدم تورو خدا وارد دنیای ماورا نشین 

خب برامون تعریف کن

کنجکاو شدیم

برامون بگو تا ماهم درس بگیریم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمام چه فرقه ای😮مگه ایرانم هست اینچیزا

اها نام فرقه های انحرافی به گوش تان نخورده؟

من یسری درباره شون تحقیق میکردم

روزنامه باطله داشتیم برای بالای کابینت میخواستم

یهو دیدم تو روزنامه ی قدیمی درباره شون نوشته

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
خب برامون تعریف کن کنجکاو شدیم برامون بگو تا ماهم درس بگیریم

اقا همینو بهتون بگم تو سال اول کلی کار جالب  مثل تکون دادن اشیا اینده بینی تبادل وجودیت با اجنه دیووید ها و...... یادتون میدن و بعدش کارماهاش......داغونتون میکنه

اقا همینو بهتون بگم تو سال اول کلی کار جالب  مثل تکون دادن اشیا اینده بینی تبادل وجودیت با اجنه ...

من دلم میخواد خوش شانس بشم 

کلا خوشم میاد از ماورا 

نمیدونم چرا

من دلم میخواد خوش شانس بشم  کلا خوشم میاد از ماورا  نمیدونم چرا

نرو ازت خواهش میکنم نرو من 4 سال توش بودم تا حتی سمت رییس انجمن یعنی نفر قدرتمند بعد استاد رفتم هیچی جز تباهی نداره

چه جالبببب دلم میخواد تجربه کنممم . داخل همین کتاب اینکارو یاد میدن؟

1 ماه تمام ماهیجه های بدنم تا صبح خشک میشدن مثل درد اینه که به تمام بدنت سوزن بزنن

1 و نیم ماه بعدشو هرچی میخوردم بالا میاوردم بیشترشو 

3 ماه بعدشو حس از درون تیکه تیکه شدن میگیری در ازای هر عمل و هر قدرتی چنان دردی بهت وارد میشه که...... ازت خواهش میکنم نرو سمتش