2777
2789

امروز ۱۲ سیکلم بود سونو کرد گفت مایع میبینم احتمالا تو روزای اخیر تخمک گذاری کردی ولی متاسفانه من پنج روزه گذشته هیچ رابطه ای نداشتم ک امیدی باشه واسه بارداری☹️ ینی ممکنه تخمک گذاریم برا کی بوده باشه؟؟

شانسی ندارم ینی؟؟

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تقریبا حدود ۵ تا ۸ روز بعد از اتمام پریودی تخمک گذاری رخ میده....تو این چند روز احتمال بارداری خیلی زیاده.البته چند روز قبل و بعد این روزها هم احتمالش بالاس 

یه روز خوب میاد

شما که اینجوری هستی حتما یک روز بعد پاکی پریودی هم رابطه برقرار کن

فکر نکردم ب این زودی باشه تخمک گذاریم

فکر کردم فردا پسفردا باشه رابطه نداشتیم ک خیر سرم تعداد اسپرما زیاد شن🤦🏻‍♀️

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
فکر نکردم ب این زودی باشه تخمک گذاریم فکر کردم فردا پسفردا باشه رابطه نداشتیم ک خیر سرم تعداد اسپرم ...

من در سال دوبار تخم گذاری میکنم یکبار یک روز بعد پریودی یکبارم تو روز تخمک گذاری هر کسی بدنش قابل پیش بینی نیست با علائمتون بیشتر دقت کنید متوجه میشید