2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله منم در این وضیعت هست حتی رفت به شوهر زنه گفت اونم گفت اهمیت نداره برام یه زن دیگه دارم

منم یکیو میشناسم با این شرایط، شوهره گفته دروغ میگید

البته میدونه راسته،  زنش از دوست پسرش پول هنگفت میگیره و میاره تو زندگی، دهن شوهره بسته ست

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تو کجا زندگی میکنین میگین تهدید می‌کنه یعنی چی آخه نمی‌خواد جدا بشه بهونه نیاره بره شکایت کنه پدرشو در می ارن الان گذشته نیس که هر غلطی خواست مرد بکنه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
یکی رو میشناسم خواهر خانمه که یه دختر ۱۹ ساله بود با داماد ارتباط داست فکر کن بچه اونها ۲۲ ساله اینه ...

اخرش چی شد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
واقعا اخه گفتی با اب پیاز خوب شدی قرص فیناستراید خوردی 

آب پیاز آره استفاده کردم ولی مال دوسال پیش بود و اثرش دیگه رفت.اون زمان تا ماه ها اثر مطلوبی داشت. ولی این قرصو من نخوردم حتما اشتباه گرفتی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آب پیاز آره استفاده کردم ولی مال دوسال پیش بود و اثرش دیگه رفت.اون زمان تا ماه ها اثر مطلوبی داشت. و ...

نه منظورم اینه که خوردین یا نه الان پس با ریزش موهاتون چیکار میکنین دیگه مهم نیست براتون 

نه منظورم اینه که خوردین یا نه الان پس با ریزش موهاتون چیکار میکنین دیگه مهم نیست براتون 

ن خوردن چیه مگه از زندگی سیر شدم😂 رنده ریز کردم توی پارچه ریختم آبشو کامل جدا کردم بعد توی اسپری ریختم و یک روز درمیون ب پوست سرم اسپری کردم دوسه ساعت بعدشم حموم. خیلی خوب بود یک هفته بعدش رشد موهامو دیدم کف سرم کلی موی کوتاه بود. 

خب الان به شدت قبل پیاز درمانی نیس ولی یکم از زمان پیاز زدن بیشتر شده و بله برام مهم نیس انقد سرم شلوغه بچه داریه🥲😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡