2777
2789
عنوان

اتوهای مو چه فرقی دارن باهم

103 بازدید | 8 پست

کسی استفاده کرده ؟ 

مثلا یه اتو مو هشتصد تومنه دارم خییلی داغ میشه . کرلی میکنه مورو 

یکی دو میلیون دیدم مثلا . کسی استفاده کرده میخوام بدونم چ فرقی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقشون تو قیمت.مارک  و کیفیتشونه من پارسال ۴۰۰ گرفتم فقط ب مو یه داغی میده اونطور شلاغی نمیکنه

خیلی دلم میخواد این اتو رو بخرم 

دومیلیون واقعا گرونه 

ولی اگه روی مو حالت خوب بده و کار باهاش اسون و راحت باشه می ارزه خب 

این اتو ک من دارم کرلی میکنه . فر میکنه 

نمیدونم فرق این دومیلیونی با اینی ک دارم چیه 

خیلی دلم میخواد این اتو رو بخرم  دومیلیون واقعا گرونه  ولی اگه روی مو حالت خوب بده و اسو ...

این اتو برای کراتین مو استفاده میشه صاف وشلاقی می‌کنه مو رو ابجیم کراتین کار من چند بار بااین موها مو صاف کردم خیلی خوبه

این اتو برای کراتین مو استفاده میشه صاف وشلاقی می‌کنه مو رو ابجیم کراتین کار من چند بار بااین موها م ...

موقع کرلی کردن و حالت دادن کار باهاش آسونه. ‌‌ راحت روی مو سر میخوره ؟ 

با اتو مو معمولی کار کردی ؟ فرقشون خیلیه؟ 

خیلی دلم میخواد این اتو رو بخرم  دومیلیون واقعا گرونه  ولی اگه روی مو حالت خوب بده و کار ...

نصبت ب قیمتش باید کیفیت عالی داشته باشه و با این اتوموها حرفه ای باشی میتونی فر کنی و حالت بدی 

قد من نیستی با قد بلند😎...