2777
2789

بچه ها کدومو ترجیح میدین خونه نوساز و شیک ۳۵ کیلومتر خارج شهر یا خونه کلنگی بازسازی شده یا آپارتمان نسبتا قدیمی ساخت داخل شهر؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
کلنگی بازسازی شده داخل شهر
8
80%
آپارتمان قدیمی ساخت داخل شهر
1
10%
نوساز خارج شهر
1
10%
اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شغلتون داخل شهره  و بچه مدرسه ای دارید فکر کنم بازسازی شدهه بهتره

آره منو همسرم شاغلیم کارمونم تو شهره...مرسی از راهنمایی❤

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
معلومه کلنگی چون کلن زمین‌ مال خودته 

اخه خارج شهریه شیک تره ولی راهش دوره سر همین دودلم

اخه خارج شهریه شیک تره ولی راهش دوره سر همین دودلم

بدها میتونی همین کلنگی رو شیک درست کنی 

ولی اون خونه شیک رو نمیتونی بیاری مرکز شهر

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
بدها میتونی همین کلنگی رو شیک درست کنی  ولی اون خونه شیک رو نمیتونی بیاری مرکز شهر

حرف حق واقعا👌👌

حرف حق واقعا👌👌

زن عمو من همین‌کارو کرد کلنگی بهترین منطقه خرید دو طبقه 

الان اینقد شیک درستش کرده فقط حیاطش به صدتا آپارتمان می ارزه

🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵