2777
2789
عنوان

تا حالا با طلاق فکر کردین

470 بازدید | 25 پست

روزای خوب و بد زیادی با شوهرم داشتم اما همیشه بهم ثابت کرده الویت اولش نیستم همیشه بهم نا خواسته آسیب زده و واقعا خسته شدم بعد 4 سال خیلی کم آوردم دلم میخواد حداقل یکماه تنها باشم نه ببینمش نه برم خونه خانوادم چون اونا اصلا درک ندارن واقعا خیلی حس بدی دارم بهم میگه دوسم داره اما به خاطر خانوادش خوشی هامون رو خراب میکنه دیگع نمیتونم باورش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ما هم زیاد دعوا داشتیم سر این جور مسائل اما با یه مشاور کاربلد نیمی از مشکل حل شد، بهش فهموند تو الان خودت با همسرت و بچت یه خانواده ای و اونا جزو خانواده تو نیستن، الان بهتر شده با اونام رفت و آمد داریم بدون درگیری اگه تهرانی شمارشو بدم 

واقعا سخته تحملش حتی شب تولدمو برام مرگ کرد و واقعا هنوز زخمش خوب نشده 

چند سالته چند سالشه چند ساله ازدواج کردی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
سلام عزیزم ما هم زیاد دعوا داشتیم سر این جور مسائل اما با یه مشاور کاربلد نیمی از مشکل حل شد، بهش فه ...

مشهدم قراره بریم مشاوره دنبال میگردم احتمالا تعطیل بشه بریم چون دیگه خسته شدم اینم دقیقا همینه اصلا نمیفهمه زندگی ما جدا هست

22 خودمم 29 اون 4 ساله

مردها بنده محبت و احترام هستن .

عزت بزار بهش بهش قدرت بده پادشاه کنش بعد خودت بشو ملکه اش .

مرد با سیاست رام میشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
والا مادرش نفر سومه خواهر نفر چهارمه برا پنجم دیگه جا نداره 

چقدر باحالی تو دختر کلی خندیدم .فدات بشم شیرین زبون

مشهدم قراره بریم مشاوره دنبال میگردم احتمالا تعطیل بشه بریم چون دیگه خسته شدم اینم دقیقا همینه اصلا ...

عزیزم مقصر نیست شما هم با سیاست باش، باهاش دعوا نکن، پشت خانوادش بد نگو اتفاقا جلو چشمش با اونا خوب باش بزار تو نگاهش آدم بده اونا باشن خودش کم کم فاصله میگیره، اگرم چیزی گفتن بگو فلان چیزو گفتن من ناراحت شدم ادامه نده باید صبور باشی، به نیت همسرت و خانوادش روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته میشه عالیه هر روز بگو عالیه محبت هم میاره، چله سوره مزمل خیلی خوبه برای محبت