2777
2789
عنوان

صداشونو ضبط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من این صدا رو نگه دار به کسیم چیزی نگووو تا وقتش به کسیم باج نده ولشونم کن

وقتش کی هست؟؟

از اول وقت میان سرشونو میکنن تو گوشی من فقط آخر وقت گوشیمو نگاه میکنم داشت پشتم میگفت همش سرش تو گوشیع

از دهنم داشت حرف میگفت به اون یکی اونم میگفت وای چقدر بیشعوره منم دیگه محلش نمیذارم در حالی که من اون حرفو نزدم...

نگرانم ویسو به رییسم بگم نظرش در موردم عوض بشه عکس‌العملش نمیدونم چیه من نمیتونم کارمو از دست بدم

کلی چیزا تو اون ویس شنیدم داشتن میگفتن ما راضی نبودیم بیاد و اینا هر چی بشه مشکل برای اون پیش میاد م ...

اره ممکنه عوض بشه

اگه بفهمن بهانه خوبی دستشون دادی

اگرم خواستی به روشون بیاری بگو شنیدم حرفاتون رو یاچه میدونم از پشت در شنیدم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
مثلا خواستم گاردشون از بین بره درحالی که اصلا تاثیر نداشت خیلی باهام بدرفتاری میکنه لطفا همه تاپیکو ...

ببین حتی اگر کارتون بهم مرتبطه و باید بیس چاری باهم حرف بزنید باهاش حتی یه کلمه بیشتر از کار صحبت نکن

یه حوری رفتار کن انگار وجود نداره

همین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بیخیالشون باش فقط سعی کن موفق باشی تو کارت همین کافیه براشون

نگرانم برام دردسر درست کنه وگرنه منم نظرم مثل شما بود حتی یه بار به رییسم گفتم گفت اهمیت نده به رفتاراشون

ولی اون ویسو گوش دادم تا صبح نخوابیدم داشت تو دهنم حرف میذاشت اگه همینکارو با رییسم انجام بده چی؟؟ میترسم دیر بشه از طرفی میترسم ویسو به رییسم بگم و برام بد بشه

وقتش کی هست؟؟ از اول وقت میان سرشونو میکنن تو گوشی من فقط آخر وقت گوشیمو نگاه میکنم داشت پشتم میگفت ...

عزیزم شما کلا مشکلاتت زیاده

برای چی گوشیت باید دست اوتا باشن

بعدشم‌مگه نمیگی میخوان زیر ابتو بزنن برای اونموقع

یکم سیاست داشته باش‌ 

سرتم توی کار خودت باشه چیکار به اونا داری اخه

وقتش کی هست؟؟ از اول وقت میان سرشونو میکنن تو گوشی من فقط آخر وقت گوشیمو نگاه میکنم داشت پشتم میگفت ...

چرا گوشی شما رو چک میکنن؟؟

اگه چک میکنن بگو گوشی حریم شخصیهه یادنگرفتید تو زندگیتون

جدی باش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

سوره ناس. توحید. فلق. آیه الکرسی رو مرتب بخون

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

(وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ 

قبل از رفتن ب سرکار ب خودت بخون و فوت کن وارد هر محیطی شدی بخون و فوت کن فتنه ها به خوشون برمیگرده و خنثی میشه هزاران بار برای من معجزه کرده

لطفا لایک نکنید .

وای فکرمیکنی به همین راحتیه از اون سلیته‌هاست صدا رو براش بذارم که تا پای شکایتم میره بابا  یه ...

تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینکه هر کاری خواستی انجام بدی پر قدرت باش و اصلا وا نده