2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش چیه میشه به طور خلاصه بگی 

📚#جوکر

✍نویسنده: #ستاره_ب

✨ژانر: #عاشقانه_هیجانی_گروگانگیری

📄خلاصه:

شیده دختر ۱۷ ساله ست که شب تولدش، وقتی هیچ کس توی خونه نیست، گروگان گرفته میشه...

اون سیزده روز با گروگان گیرش توی یه خونه زندگی می‌کنه و دقیقا وقتی که عاشق گروگان گیرش شده...

••••●ʝ✮ιи💎           

🍃@vip_roman 🦋✨

ᴬ ˢᵖᵉᶜⁱᵃˡ ⁿᵒᵛᵉˡ ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ    

ᶠᵒʳ ˢᵖᵉᶜⁱᵃˡ ᵖᵉᵒᵖˡᵉ      

┄┅┄┅┄✮┄┅┄┅┄

ایدی کانالشم پایینش نوشته تو تلگرام بخون

رو رمانه کراشم:)

یه رمان دیگه هم هست انلایینه قلمش قویه موضوع جذاب و سناریو ها ابکی و غیر واقعی نیست 

انلایین مخونی بگو ایدی اونم بدم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

📚#جوکر ✍نویسنده: #ستاره_ب ✨ژانر: #عاشقانه_هیجانی_گروگانگیری 📄خلاصه: شیده دختر ۱۷ ساله ست که ...

داستانش جالبه 

نه عزیزم حوصله چک کردن ندارم می‌خوام بشینم یه سره بخونم تموم شه تحمل ندارم😂

📚#جوکر ✍نویسنده: #ستاره_ب ✨ژانر: #عاشقانه_هیجانی_گروگانگیری 📄خلاصه: شیده دختر ۱۷ ساله ست که ...

سلام عزیزم ممن زدم نیورد میشه دوتا ایدی هارو بنویسی دوباره

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
@vip_roman سلام قشنگم بفرما

سلامم چطوری توو خوندمم رمانروو چقدد خوببب بوددد فقط پارت یکش بودد؟ دیگ معلوم نیسس ادامشش

خییلی داستان ملویی داشتتت کراش زدم رو سورن😂بیاا صحبت کنیممممم

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡