2777
2789
عنوان

معجزههههه اصن

180 بازدید | 20 پست

دوستان یه دکتر محشر پیدا کردم شهر خودمون البتههه من ریزش موی شدید بودم اصن سرم خالییی شده بود این دکترم که رفتم واقعا امیدی نداشتم اما امروز اخرین دورم تموم شد و در کماللل ناباوری اینننقدر موهام پر پشت شدن که دیگه کف سرم معلوم نیست دیگه ذره ای هم ریزش مو ندارم دقیقا 4 ماه پیش که رفتم دکتر سرم سفیدی میزد کم پشت شده بود و اسیب دیده شدیدا 

بندهههه بسی خوشحاللللم انگار یه ناراحتی دلم اصن برداشته شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍😍تبریک میگم😍😍😍😍 ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چی بود،و چه دارو های مصرف کردین؟

ممرسییی تا دلت بخواد مشکل های مختلف داشتم ولی در کل واقعا دارو های هرکس فرق میکنه حتی شامپوش دارو هامم دو تا سرم مو داشتم 4 دوره قرص فیفول مصرف کردم ویتامین ها یمختلف قرص ضد ریزش مو و شامپو کافئین

نمیخای بگی چه دارویی چه شامپویی؟

نه خب اینا که برای هرکس فرق میکنه ولی من شامپو کافئین زدم دارو هم ک کمبود اعنم و ویتامینو و خیلی چیزای دیگ داشتم ک بهم داروشو داد فقط

اسم داروها و شامپو لطفا

ببین باید کمبود های خودت مشخص بشه من یه ازمایش دادم مشکل هورمون داشتم اول اونو رفع کرد بعد که سیکلم منظم طور شد در حد دوماه قرص های برای رشد مو و سرم مو و اینا داد طی همینام فیفول و ویتامین میخوردم