2777
2789
عنوان

تغییر دکور خونه کوچیکم

2139 بازدید | 35 پست

خانومای خوش سلیقه لطفاً راهنماییم کنید. خونم کلا شصت متره‌ پذیرایی دوازده متر. دیوارها و مبلا خیلی قدیمی ان الان می‌خوام برم کاغذ و کناف یا آینه دکوراتیو سفارش بدم ولی سلیقه ام در حد غازه. راهنماییم کنید چی بزنم چی بگیرم و چه رنگی چه مدلی برای دیوار و مبل و‌‌‌..

کاغذ رنگ روشن و ساده

رو نورپردازی خونه هم کار کنید خونه که روشن باشه دلبازتر بنظر میرسه 

بعدا که چیدمان کردی چند تا گلدون خوشگل هم بگیر خونه چه ۱۰۰۰ متر چه ۵۰ متر از نظر من با گل و گلدون خوشگل میشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن دکوراسیون خانه های کوچک کلی ایده میاره

ایده تجربه شده می‌خوام. اونا انگار فانتزی ان. شال انداختن روی مبل، بیشتر خونه خالیه یه مبل سه نفره واسه دکور اونجاست. راهنمایی کامل میخوام

کاغذ دیواری خونتون یک مدل نزن برای پشت تلویزیون و یه قسمت که ساعت و قاب عکساتو میزاری طرح دار خوشگل تو رنگای نسکافه ای قهوه ای بزن  بقیه ی جاهارو کرم نسکافه ای 

بنظرم برای سرامیک طرح پارکت بزنی جذاب میشه .

البته میتونی یه دکوراسیون مینیمال انتخاب کنی هم سادس هم هیچ وقت قدیمی نمیشه

کاغذ دیواری نزن رنگ کنی بهتره یک فرش ساده بگیر با مبل مدل ال راحتی

چه رنگی کنم؟ دیوار بزرگ و دیوار تی وی و ستون. کاغذ دیواری روشن هم خوب نمیشه؟ یا گل ریز؟

ببین برا شیک شدن برو سمت رنگای نود مبل مینیمال بگیر برا خونه های کوچیک عالیه اصن اینه رو ی مدل عکس میدم خیلی شیکه و مده اینجوری بگیر

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
کاغذ دیواری خونتون یک مدل نزن برای پشت تلویزیون و یه قسمت که ساعت و قاب عکساتو میزاری طرح دار خوشگل ...

دکور مینی‌مال بیشتر خونه خالیه اینجا سرده موکت و فرش کامل میخواد. خونه هم کوچیکه مبل هفت نفره همه فضا رو گرفته. پرده هم که هست. نمیتونم چیزی رو حذف کنم. فقط دیوارا رو روشن بزنم و روکش مبل ها رو عوض کنم.سقف هم اگه کناف کنم باز خونه کوچیکم میشه. دورباکس با نورپردازی خوب میشه؟

کلا دکورت رنگ‌روشن باشه که خونه بزرگ و دلبازتر بنظر بیاد.رنگهای تیره استفاده نکن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببین برا شیک شدن برو سمت رنگای نود مبل مینیمال بگیر برا خونه های کوچیک عالیه اصن اینه رو ی مدل عکس م ...

مبل دارم گل. والا گنده هم هستند ولی فعلا نمیتونم تعویض کنم فقط روکش ها رو میتونم تغییر بدم😑

ایده تجربه شده می‌خوام. اونا انگار فانتزی ان. شال انداختن روی مبل، بیشتر خونه خالیه یه مبل سه نفره و ...

هر چی میزنی کناف نزن نمی‌دونم چرا پسند من نیس انگار یعالمه طرح کج و کوله وکالت ترو سقف و دیوار.من پتینه سقف ودیواردوست دارم خونه جدیدم حتما انجام میدم

کاربری دست دونفر