2777
2789
عنوان

جفت بزرگ وضخیم دربارداری خطرناکه؟

938 بازدید | 10 پست

سلام دکتر خودم سونوم کرد توی۱۵هفته گفت جفتت بزرگه ولی منو ترسوند.

بعدش رفتم دوتاسونوگرافیه دیگه هردوجا گفتن نرماله

الان به کدوم اعتماد کنم؟

ضخامت جفت شما تو آنومالی چندبود 

خیلی نگرانم اینروزا😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش گاهی دکترا یه چرتی میگن

خیلی نگرانم کرده 

دعا کن سالم بغلش بگیرم گلم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
گریدشو میگی؟دکتر خودش میفهمه اگه فشار خون و قند خون یا غلظت خون نداری نگران نباش

توی ۱۵هفته

فک کنم صفر گفت دکتر سونوگرافی

ولی دکتر خودم گفت ضخامتش زیاده باید۱۵باشه 

برامن ۱۸بود

گریدشو میگی؟دکتر خودش میفهمه اگه فشار خون و قند خون یا غلظت خون نداری نگران نباش

یه دونه فاکتور انعقادیم مشکل داره(هتروزیگوت) از اول دارم آنوکسا وآسپرین مصرف میکنم

توی ۱۵هفته فک کنم صفر گفت دکتر سونوگرافی ولی دکتر خودم گفت ضخامتش زیاده باید۱۵باشه  برامن ۱۸ ...

ضخامت مهم نیس گریدتم نرمال تراز نرمال نگرانی نداره اصلا چیزی به اسم ضخامت جفت نداریم 

ضخامت مهم نیس گریدتم نرمال تراز نرمال نگرانی نداره اصلا چیزی به اسم ضخامت جفت نداریم 

ممنون گلم 

حرفهای دکتر از ذهنم بیرون نمیره خیلی منو ترسوند

سقط مکرری ام دعاکن برامون🙏🏻❤️

خیلی نگرانم کرده  دعا کن سالم بغلش بگیرم گلم

الهییییی آمین عزیزمممم

انشاءالله سالم بغل بگیریش

برا منم دعا کن

این روزا بخاطر از دست دادن کوچولوم بدجوری دلم شکسته

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫