بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم سزارین یه روش اورژانسیه دگتر باید تشخیص بده .. من خودم سزارین رو هیچ وقت انتخاب نمیکنم مگر در حالت اورژانسی...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
صد در صد سزارین بهتر از طبیعیه چون طبیعی هم بخیه میزنن درد وحشتناک داری تا پای مرگ بعد ازمدتی هم بازم باید بری اتاق عمل واسه گشاد شدن واژن و خیلی از مشکلات دیگه مثل افتادگی رحم و شاید بی اختیاری ادرار و ..عمل کنی اینا هم نباشه گشاد شدن واژن صد در صده کیفیت رابطه زناشویین میاد پایین افسردگی میاره معلوم هم نیست مثل قبل بشه من برگردم عقب طبیعی زایمان نمیکنم هرگز لعنت بن زایمان طبیعی که زندگیمو سیاه کرد
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝