2777
2789

طبیعی بودم برای زایمان دوم سز میخام طبیعی مردم‌زنده شدم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ن طبیعی ن سزارین هیچکدوم ب هم برتری‌ندارن.هرکدوم خودت حس‌کردی میخای همون برات خوبه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
طبیعی بودم برای زایمان دوم سز میخام طبیعی مردم‌زنده شدم

منم طبیعی بودم دوست دارم دومی رو سز بشم...ولی بس که می گن طبیعی بهتره ادم اخرش می مونه چکار کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

زایمان سومم در راهه که طبیعی هستم...

به نظرم سزارین یه روش اورژانسیه دگتر باید تشخیص بده .. من خودم سزارین رو هیچ وقت انتخاب نمیکنم مگر در حالت اورژانسی...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بشدت تحملم کمه خیلی  ولی میدونی من تپلم بعضیا میگن مشکل دار میشی بعد سز

دوستم‌تپل‌بود سز کرد میگف عالیه.تو هرکدوم‌ک‌دوس‌داری برو ب حرف بقیه هم نباش

صد در صد سزارین بهتر از طبیعیه چون طبیعی هم بخیه میزنن درد وحشتناک داری تا پای مرگ بعد ازمدتی هم بازم باید بری اتاق عمل واسه گشاد شدن واژن و خیلی از مشکلات دیگه مثل افتادگی رحم و شاید بی اختیاری ادرار و ..عمل کنی اینا هم نباشه گشاد شدن واژن صد در صده کیفیت رابطه زناشویین میاد پایین افسردگی میاره معلوم هم نیست مثل قبل بشه من برگردم عقب طبیعی زایمان نمیکنم هرگز لعنت بن زایمان طبیعی که زندگیمو سیاه کرد 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝