2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر موضوع تاپیکتون مورد توجه تعداد زیادی از کاربرها قرار بگیره ، طبیعتاً بازدید میخوره. و این ارتبا ...

دقیقا موضوع له اقا و خانوم بودن دارن واقعا دلیل این همه مرد ستیزی رو متوجه نمی شم

درسته بودن آقایون شاید خوب نباشه چون بعضیاشون مرض دارن ولی مرد ستیزی تو این سایت رو نمی‌پسندم گاهی ج ...

این سایت اسمش روشه

وجود اقایون قابل درک نیست 

بین صحبتها و تاپیکهای که خانمها میزنن و مسائلی که مربوط به زنان

وجود اقا یعنی چی؟؟؟

من از زمانی که متوجه حظور اقایون تو تاپیکهای زنانه دیدم دیگه تاپیک مسائل شخصیم که مورد سوال بود برام دیگه نزدم 

اخه سیکل ماهانه و بچه دار شدن 

چه ربطی به این اقایون داره 

من مامان شدم🥲
اتفاقا اکثرا تو این سایت مرد ستیزن

دقیقا و این واقعا به هر دو جنس بدجور ضربه میزنه و یه مجرد یاد میگیره بل همسرش و پارتنر بد رفتاری میکنه و یه متاهل با همسرش و این خیلی بده واقعا مهم نیس بعضی وقتا کی زنه کی مرد همونجور که مرد بد هست زن بد هم هست والا زن های بد اینجا از مزد هاشون بیشترن و کلا این مسئله مرد ستیزی یا زن ستیزی خیلی بده

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
این سایت اسمش روشه وجود اقایون قابل درک نیست  بین صحبتها و تاپیکهای که خانمها میزنن و مسائلی ...

آه خب اینا ربطی نداره و فضولیشون زشته ولی اینکه یکی که یه حرف خوب میزنه چون مرده تایپش رو جواب ندیم و اینا کار بدیه و مهم نیس دیدی طرف داره بی احترامی میکنه جواب نده بعضی وقتا نباید برات جنسیت مهم باشه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
دقیقا و این واقعا به هر دو جنس بدجور ضربه میزنه و یه مجرد یاد میگیره بل همسرش و پارتنر بد رفتاری میک ...

مرد زن همیشه در هر جایی باید از نظرات هم استفاده کنن و تفکیک جنسیتی نکنن

مردا هم افتادن دنبال پربازدیدی. از فردا شاهد عنوان های جنجالی برادر زنم فلان و پدر زنم بهمان هستیم. ...

🙄🙄🙄🤣🤣🤣

درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
مرد زن همیشه در هر جایی باید از نظرات هم استفاده کنن و تفکیک جنسیتی نکنن

نه اشتباه میکنه من که دادم میگم تفکیک جنسیتی نباید کرد دقیقا حرفاتو قبول دارم و این خیلی به هردو جنس و روابط بینشون ضربه میزنه و یکی از دلایل هم.جن.س.گرایی همین کار و افکاره که طرف می‌ترسه از ارتباط با یه مرد آره میشه جوابشو نداد اگر مزاحمت شد ولی اینکه بد رفتاری کنی و چون مرده کمکش نکنی رو قبول ندارم

دقیقا موضوع له اقا و خانوم بودن دارن واقعا دلیل این همه مرد ستیزی رو متوجه نمی شم

نه دوست عزیز ارتباطی به جنسیت نداره.

ولی در مورد مرد ستیزی، و یا زن ستیزی حق با شماست. که البته گفتگو در مورد دلایلش ساعتها زمان نیاز داره و این سایت محل مناسبی برای گفتگو در مورد ریشه یابی این معضل اجتماعی نیست.

بطور کاملا خلاصه،  (فقط یکی از دلایل این معضل )،  جداسازی جنسیتی و تابو سازی گفتگو و ارتباط با جنس مخالف از آغاز سنین کودکی،  در جامعه ی ماست .

و این جداسازی و تابو سازی باعث شده  خانمها و آقایون دختران و پسران ، روش درست و صحیح رابطه ی اجتماعی با هم رو بلد نباشن. 

بطوریکه اگر یک خانم رفتارهای گرم و اجتماعی و فرندلی در جامعه داشته باشه ، انگ بدنامی حتی از طرف آقایون بهش میچسبه و اگر آقایی سعی کنه با خانمها دوستانه رفتار و گفتگو کنه انگ فساد اخلاقی بهش میخوره. حتی اگر هیچ حرف و رفتار غیر اخلاقی ای زده نشه. و البته ناگفته نمونه که این طرز تفکر خصوصاً در کشورهای آسیایی مسلمان به وفور وجود داره و فقط مختص به کشور ما نیست. ولی در کشور ما نمود بسیار پر رنگ تری داره

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄