2777
2789

صفری؟ اگ صفر صفری برا سال بعد شرو کن

اگ پایت خوبه تو سه ماه کامل میشه تمومش کرد

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفر که نه  ولی خوبم نیستم  ریاضی شیمی ضعیفم محاسبات

حذفیات داشته باش و تمرکزتو بذار تو پایه دولزدوهم صرفا با امتحانات نهایی میشه به پیرا پزشکی رسید

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

نهایی شرکت کردی؟؟؟سخته ؟؟؟

بله ۲ بار شرکت کردم نه سخت نیس با تسلط روی کتاب راحت میشه نمره کامل گرفت

ینی دو دفعه میشه برای ترمیم شرکت کرد؟؟؟؟ برای نهایی چه منابعی خوبه؟؟فقط کتاب درسی کافیه؟؟

بله امسال مجدد میشه شرکت کرد اما فقط امسال 

من یکبار وقتی دوهزدهم بودم نهایی دادم یکبار هم برای ترمیم

نه کتاب درسی کافی نیس فرمول بیست گاج یا ماجراهای منو درسام خیلی سبز رو بگیر

صفری؟ اگ صفر صفری برا سال بعد شرو کن اگ پایت خوبه تو سه ماه کامل میشه تمومش کرد

تاپیک هاتون چه حس خوبی میده، 😍💚میرسم بنظرتون؟ تو سه ماه؟ تجربی؟ فرهنگیان؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.