2789
عنوان

نامزدم تحقیرم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 31 پست

نامزد اگه هستين جالب نيس ازش پول بخواين اما اگه همسرتونه و عقد هستين اون فرق داره و شوهر محسوب ميشه و اگه از اول توافق كردين خانه دار باشين بايد درامدش رو با شما شريك شه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلییی حس بدیه 

ولی از نامزدت توقع نداشته باش که همه خرجتو بده خودتو سبک نکن پیشش 

ولی اگه نامزدت جوریه که همه کارهاتو روش تسلط داره باید حتما خرجتم بده 

به قول معروف هرکی نونت میده خرجتم باید بده 

حالا که بلاتکلیفی حتما یه کار برا خودت پیدا کن 

دوسش دارم نمیتونم جدا شم 

متنفرررررم از این جمله

دوست داشتن و عشق یعنی حالت کنارش خوب باشه یعنی اذیتت نکنه یعنی ناراحتت نکنه یعنی حمایتت کنه و ....

وقتی طرف مقابل برات ارزشی قائل نیست و تحقریتم میکنه اسمش دوست داشتن نیست مهرطلبیه گدایی محبته.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من کلا فاز اینایی رو درک نکردم که تو نامزدی پول میگیرن داد که داد نداد چطوری روتون میشه بگید بگه بگه 

باباتم خیلی عجیبه بگو من هنوز دختره توعم و توی خونه توعم تو باید خرجمو بدی

البته نلمزدتم بیخوده:/ طلبکاری چیه 

ولی خب پسرا قبل از ازدواج تحت فشار مالین

نامزد یعنی چی؟ یعنی انگشتر نامزدی دارید و کاندید و نامزد برای عقد و ازدواجه همدیگه اید؟؟ 

یا طبق رسم من درآوردی زن و شوهر رسمی هستید ولی میگید نامزدیم؟؟؟

اگر شوهر رسمی و قانونیه شماست ، و شما خواسته ها و توقعات بیش از حد توانش و نامعقول و زیاده از حد نداری ، بنظر میرسه ایشون خسیس هست و بهتره قبل از جشن عروسی در مورد این رفتارش بطور جدی باهاش صحبت کنی

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

فکر کنم لحنت جالب نیست به حالت دستوری مدام خواسته هاتو میگی باید با سیاست جلو بری،پدرت هم باید بهت پول بده اینجوری نیست که تا عقد کردی پدرت مسئولیتی نداشته باشه نباید اجازه بده جیبت خالی باشه مدام از شوهرت پول بخوای اینجوری کوچیک میشی 

این که نمیتونم جدا شم ربطی به دوست داشتن نداره مشکلات خانوادکی  عقد نیستیم و به صورت قانونی نا ...

دیگه بدتر عقد نیستی و به صورت دستوری ازش پول میخوای؟ خرج دندون و تولد داداشت

بهتر از پدرت بگیری

این که نمیتونم جدا شم ربطی به دوست داشتن نداره مشکلات خانوادکی  عقد نیستیم و به صورت قانونی نا ...

واقعا انتظار داری بهت پول بده؟!

کارت واقعا زشته

از کار خودت زشت تر کار پدرته

جوری رفتار میکنید انگار طلب کارید 

اگر عقد نیستی اصلا و ابدا از نامزدت پول نخواه توقع دندون درست کردن و خرید کردنم زیادیه، از پدرت پول بگیر وظیفه پدرت هست