2777
2789

کپک زدم تو خونه

شهر کوچیکه ...کوفت هم نداره توش برا سرگرمی

نامزدم و خونه همسرمم فعلا...هنوز عروسی نگرفتیم...دستم برا خیلی کارا بسته اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت برید قلیون بزنی تو رگ 

بشینی باهم گل بگید 

واای خدا بگم چکارت نکنه که دوست داشتم جای شماها باشم 

کجاساکنی

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️

انجمن های دانشجویی دوره های مختلف برگزار میکنه به صورت مجازی هم یه چیزی یاد میگیری هم حوصله ت سر نمیره هم مدرک میگیری

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
قرآن حفظ میکنم اونم به صورت انلاین  لذت بخش ترین قسمت زندگی ام  انشا الله خدا به همه توف ...

افرررین 

منم میشینم حدیث و روایات میخونم 

نهج البلاغه 

فیلم سینمایی جدید میبینم 

فیلم plane رو ببین کیف کن

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
با شوهرت برید قلیون بزنی تو رگ  بشینی باهم گل بگید  واای خدا بگم چکارت نکنه که دوست داشت ...

😑😑😑شوهرم همش سر کاره..

منم همش توی یه اتاقم

حتی توی پذیرایی هم نمیرم...چون پدر و مادر همسرم هستن..

خیلی وقته حتی تلوزیون ندیدم 🙄🙄🙄

کتاب میخونم اونم خیلی زیاد و در هر زمینه ای

آهنگ هم که اصلا مگه میشه نباشه؟ 

گاهی کیک و شیرینی درست میکنم

روتین پوستی کلی خودش وقت میبره و سرگرم کننده اس و بعدش یه حس محشر بهم میده

یه وقتایی حال داشته باشم گیتار تمرین میکنم 

گاهی به سرم میزنه مدل چیدمان اتاقم رو تغییر میدم

به گربه ها و سگم رسیدگی میکنم باهاشون بازی میکنم شونه میزنمشون 

خلاصه کار زیاده البته خب الانم دانشجوی ارشدم و درسا حسابی سنگینه 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

میرم خرید گاهی با دخترم توخونه مشغول کار و زندگی و اشپزی و....سریال ترکیه ای ماهواره میبینم نی نی سایت میام☺️

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛