2777
2789

دیروز اخر وقت رفتم درسته منم درک میکنم خیلی خسته میشن ولی خب باید به خانومای باردار وقت بزارن دیگه.

جواب سونوی انومالی رو بردم نگا کرد گف خوبه بعد چنتا دارو نوشت بعد قبلا دوتا دارو ویتامین داده بود خوردنی حالمو بهم میزد بهش گفتم بهم قیافه گرفت گف برو ازین به بعد داروهاتو از مرکز بهداشت بگیر خیلی ناراحت شدم فقط صدای قلبشو گوش کرد بعد گف برو همینن اصلا ن وزنمو گرفت نه فشارمو گرفت اونهنه پول ویزیت بده اخرشم هیچ ۵ دق وقتشو نزاره الان ۱۹ هفتم بنظرتون دکترم رو میتونم عوض کنم؟

من تیروئید اینا دارم اگه دکترم رو عوض کنم اون دکترم کلی نفرستتم به همون ازمایشای قبلی

خاهشن کمکم کنین اصلا این دکتز خودش سرشار از استرسه

تا هفته ی اخرم میتونی عوض کنی ، این همه دکتر خوب 

نه چه ربطی به ازمایش قبلی داره تیروئید با ازمایش جدید چک میشه tsh رو میسنجن بین 0/5 تا ۲/۵ باشه یعنی نرماله

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دکترت رو عوض کن

قبلشم هرجا خواستی بری تلفنی بگو باردارم 19 هفته م

فکر کنم از خداشونم باشه

هرجارفتی جواب آزمایشات قبلیتم همراهت ببر

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

همون اول دیدی برخوردش خوب نیست باید عوض میکردی. یه پزشک خوب و خوش برخورد پیدا کن اول یه ویزیت برو ببین چطوره اگه از ادامه کارا پیش رفت و قبولت کرد ادامه بده اگه هم نه که با همین دکتر بداخلاقت ادامه بده. 

منم سرایطم مثل سما بود تیروییدم داشتم عوض کردم گفت برو ازمایش گفتم رفتم بعد هفته 36بودم دکترم داد زد که هی نامه میخای برا بستری بزار بگذره بدم منم گفتم بمیرم نمیدم سز کنن باز دکترمو عوض کردم 😄😳

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عوضش کن منم بارداری اول بعد از آنومالی دکترمو عوض کردم. خیلی بهم استرس میداد و مشکلات دیگه باهاش داشتم

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
یعنی تیروئید داشته باشه ادم باید سزارین بشه؟

نه من خودم خواستم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عوضش کن منم بارداری اول بعد از آنومالی دکترمو عوض کردم. خیلی بهم استرس میداد و مشکلات دیگه باهاش داش ...

من میگم بداخلاق باشه ولی خب درست راهنماییم کنه استرس میده بهم یا فراموشکاره

من میگم بداخلاق باشه ولی خب درست راهنماییم کنه استرس میده بهم یا فراموشکاره

ی دکتر خوب پیدا کن. همه سونو ها و ازمایشایی که تا الان دادی ببر پیشش بهشم بگو چه داروهایی میخوری پرونده برات تشکیل بدن

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️