2777
2789

امروزه دورزه که پری عقب افتاده یه روز مونده به موعدم خیلی زیر دلم درد میکرد طوری حس میکردم الان میشم ولی هیچ خبری نشد و الان دوروز از موعدم گذشته خودم حس میکنم بخاطر تنبلی تخمدانم اینطور عقب انداختم آخه سابقه نداشته چند ساله که سر موعدمیشم حالا می خوام زعفران بخورم زودتر بیاد ولی خوب می ترسم نکنه خبری باشه میگم اگه امروز آزمایش بدم معلوم میشه باردارم یا نه؟ که اگه نیستم یکاری کنم سریع بشم

بی بی چک بزن خب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک خطا داره ولی آز خون دقیقه اگر همین الان هم آز خون بدین نشون میده

واقعا؟

می دونید میترسم آزمایش خون بدم همسرم امیدوار میشه بعد اونوقت منفی که بشه ناراحت میشه اوووف 

نشون میده؟ آخه دوروز همش عقب افتاده

اره نشون میده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

واقعا؟ می دونید میترسم آزمایش خون بدم همسرم امیدوار میشه بعد اونوقت منفی که بشه ناراحت میشه اوووف&n ...

بالاخره که چی؟

برای فهمیدن باردار بودن باید آزمایش داد

ولی بی بی چک جواب مثبت کاذب داره

شما آز بده ولی به همسرت نگو.اگر مثبت بود ، خوشحالش کن

بالاخره که چی؟ برای فهمیدن باردار بودن باید آزمایش داد ولی بی بی چک جواب مثبت کاذب داره شما آز بد ...

میشه برام دعا کنید استرس گرفتم 

درصورتی که میدونم منفیه🥲