2777
2789
سلام علائمتون چیا بوده؟

مال خودم نیس مال شوهرمه از درد زیاد از خواب بلند شد میگف پهلوم خیلی درد میکنه دیگ هرکار کردیم ماساژ و این حرفا خوب نشد بلاخره رف دکتر امپول زدن خوب شد بعدش رفتیم سونو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ ریز داره هر دو تا کلیه اش. هیدرونفروز خفیف هم هست احتمال داره سنگ بزرگتری سر راه حالب رو بسته با ...

یعنی چی حالب رو بسته چرا احتمال میدین اینو تو سونو نوشته ک سنگ داره همون سر راه حالب ک میگین

یعنی چی حالب رو بسته چرا احتمال میدین اینو تو سونو نوشته ک سنگ داره همون سر راه حالب ک میگین

میگم شاید. قطعی نگفتم. اخه وقتی کلیه هیدرونفروز میشه، یعنی یه چیزی مسیر ادرار از حالب به مثانه رو میبنده معمولا و باعث میشه ادرار پس میزنه عقب به خاطر همین هیدرونفروز میشه. الیته مال ایشون خفیفه جای نگرانی نیست. با یه متخصص کلیه و مجاری ادراری مشورت کنین. کلیه شوخی بردار نیست. ولی در کل بنظرم مشکل حادی نیست زیاد نگران نباش. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من