2777
2789

تاحالا ب این شکل چرک نکرده بود سرم 

ی هفته ست خیلی مریضم بهبودی در کار نیست

خدایا کمک کن بچه هام نگیرن یا حضرت علی

دوس داشاین ی صلوات بفرستین هدیه ب خانم زینب به حاطر اینکه بچه هام نگیرن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

انشاالله که بهتر میشید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر منم از مدرسه گرفته

عزیزم یه لیوان آب نمک سرکه قرقره کن ویروسایی ک تو گلوته از بین برن بهتر میشی بعد غذاهای گرمم زیاد بخور 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

خواهر منم از مدرسه گرفته عزیزم یه لیوان آب نمک سرکه قرقره کن ویروسایی ک تو گلوته از بین برن بهتر می ...

عزیزم خواهرتون چطوره حالش؟

من بدن ورد ،چرک خیلی هیلییییی زیاد مخاط بینی ب شدت

گرفتگی بینی 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
عزیزم خواهرتون چطوره حالش؟ من بدن ورد ،چرک خیلی هیلییییی زیاد مخاط بینی ب شدت گرفتگی بینی 

پنج روز میشه ک مریضه با مراقبتایی ک ازش میکنم حالش الان بهتره 

گلو دردو تب و آبریزش بینی خیلی زیاد داشت خودمم فک کنم ازش گرفتم صبح گلوم درد میکرد بدن درد داشتم😪

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

من یک هفتس پدرم در اومده 

روز اولش ک لرز شدید بود 

روز دوم گلو درد 

روز سوم بیحالی شدید 

روز چهارم خارش گلو ک شدیدا زیاد بود 

روز پنجم معده درد و باز سرفههه 

این خارش گلو باعث سرفه ای شد ک خداشاهده قفسه سینم تیر میکشید الان اون ها رفته این خارش کوفتی ولم نمیکنه 

شلغم بخور 

اگر سرفه داری انار بزار رو بخاری حالت گرم بشه بخورش 

آویشن بخور ،عسل و آبلیمو بخور ،اگر گلو درد داری نشاسته بخور 

درکنارش دکتر هم برو ،اب پرتقال یا ویتامین سی هم بخوری عالیه 

ولی اولین باره من ب این حال دراومدم

چرک نگو دلم خونه ده روزه که از سرم و مخاط بینیم چرکه که میادا اعصابم خرد شده دیگه اوایل هر ۵ دقیقه یکبار الان روزی چند بار گلو دردم ک نگو چ عذابی کشیدم ازش

هنوزم خوب نشدم

فشار مینیمومم دایم ۷ بود الان ده روزه ۸ و نیم یا ۹ هست نمیدونم از کرونا هست یا نه اونم

چرک نگو دلم خونه ده روزه که از سرم و مخاط بینیم چرکه که میادا اعصابم خرد شده دیگه اوایل هر ۵ دقیقه ی ...

عزیزم کروناست 

دکتر گفت گوش درگیر میکنه 

مخاط چرکی شدددددددید بینی

گوشم خیلی درد میکنه گفت انقدر ادامه داره تا پرده گوش پاره کنه بعد ساکت میشه