2777
2789
عنوان

زندگی بی هدف بیایید کمک لطفا

171 بازدید | 27 پست

حس میکنم زندگیم خیلی بی هدف هیچی بلدنیستم وهیچ کارخاصی نمیکنم همش صبح تاشب درگیر تمیز کردن خونه وبچه داری باتمام عشقی که نسبت به بچه هام وخونه ام دارم ولی خودم یه آدم بی استفاده میدونم که کارهایی که انجام میده اصلا ارزش نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان حس پوچی‌ کردم

خسته شدم از دست بابام از بس بی شخصیته

جلوی مهمان گوز..د

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

عزیزم حتما یه زمانی رو برای خودتون بزارین و تو اون زمان کارایی که دوست دارین انجام بدین

یه مهارتی یاد بگیرین که علاقه دارین

و بدونین کارتون اصلا بی ارزش نیست 

پرورش یک انسان دیگه خیلی قشنگه ولی حتما در کنارش برای خودتونم وقت بزارین

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان اونیم که دکترا داره، کفش فروشی داره چک داره حسابش خالیه، فرش فروشه شیش ماه هیچی نفروخته یا هر شغلی داره مشتری نیست حس تو رو داره زیاد غصه نخور 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم