2821
2789
عنوان

کتک و فحاشی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 63 پست

من آدم بی فکری نبودم

من همه تلاشمو کردم که بشه 

این که نشده من مقصرش نیستم 

نواقص چهرم به شدت خورده تو سرم

اینکه کسی منو انتخاب نکرد و نخواست من مقصرش نیستم 

ولی طاقتم تموم شده دیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ کس برام کاری نمی کنه هیچ کس

منظورم‌‌ داری. بردار. یا. خواهر. آیا. فقط تو رو کتک می‌زنند. یا نه.اون. ها. هم ‌تو‌فرزندداولی.  اگه خودت. سرکار. بری. بهتره. مستقل بعدش. بیرونی. خونه. نیستی. تاره ‌بادحقوقت. کمک. مالی. می‌کنی. شاید دیگه. باهات. بهتر. بشن 

بچه اخرم اونا ازدواج کردن

کاش ‌فقط فکر کار کردن ‌باشی. خیلی. ناراحت شدم. برایت. نمیدونم‌‌از دستم. چه. کاری.برمیاید. برایت ‌بکنم‌‌خوب. درددل. کنم. برایت. تو یه. شهر. دیگه. من. تو یه. شهر. دیگه. 

خب عزیز من خانواده باید مهربون باشه .کسی رو نداشتن بعضی وقتا بهتره

دلم شکست ولی راست میگی 🥺

حسرت ی لباس خوب ی وسیله خوب ی مسافرت خوب به دلم مونده هیچ حرکتی برام نزدن این اوخر که دانشگاه میرفتم لباسام همه تکراری ی خرده کهنه هم شده بود خیلی خجالت می کشیدم ولی سر و وضعم براشون مهم نبود

کاش ‌فقط فکر کار کردن ‌باشی. خیلی. ناراحت شدم. برایت. نمیدونم‌‌از دستم. چه. کاری.برمیاید. ...

همین که گوش میدی برام باارزشه🥺 خیلی فشار درسی روم بود این چند وقته روانی شدم خانوادمم دست بردار نیستن نابودم کردن

همین که گوش میدی برام باارزشه🥺 خیلی فشار درسی روم بود این چند وقته روانی شدم خانوادمم دست بردار نیس ...

عزیز. خواهر. گلم ولی. هر صبر ی. آخری داره چه. حکمتی. چاره ای. و. باز. هر. چی. پیش. آمد. تو سبب خیر. بدون بازم. احترام. بذار. پدرو مادر. خیلی. عزیزن. هرچی. هم‌‌باشه.  اصلا. بدتر. از یه. طاالم‌ من.که ندارم. میدونم. من هردو. ازدست. دادم. میگم. کاش. داشتم. هر روز. کتک. میخوردم‌. 

حتی. اگه. بگی ‌بازم‌‌حاضرم. باپدرت. یا مادرت. حرف. بزنم. برای. تو. اگه. خودت. بخواهی 

اونا با حرف درست نمیشن . دلم شکسته هیچ کس هوادارم نیست وضعیت الان منه چیه همونم خواهرم بهش حسادت میکنه مثلا ی تکیه وسیله برا جهازم بخرن خودشو می خواد بکشه هزار برابر وضع مالیش خوبه ولی به خاطر ی وسیله من اینجوره من از هیچ کدوم شانس نیاوردم