2777
2789

اصلا ربطی به هم ندارن من میبینم میگن دکتر گفته ریزش اندروژنیک یا همون ارثی داری اصن مور میشم و واقعا حالت تهوع میگیرم از سطح دانش دکترا که انقدر پایینه یعنی؟ ریزش موی اندروژنیک یک نوه الوپسی هست خارجی: androgenic alopecia یا همون AGA که از بدو تولد باهاتون نیست مثل ریزش موی ارثی بلکه در اثر بالا بودن هورمون مردانه تستسترون در خانم ها تحریک میشه و یک ریزش موی هورمونیه نه ارثی، راه شکستش پایین اوردن هورمون مردانه هست و یک چیز دیگه که تحریکش میکنه به طور جالبی دیابت هست، یا نزدیک شدن به مرحله دیابت حتی، حذف شکر رو باید انجام بدید، و فست فود، و در اخر کمبود ویتامین هایی مثل دی و آهن و ب ۱۲ تحریکش میکنه

زود برو به دکتره بگو😯

دکترا اونقدر سرشون تو ابراست که تا میری تو مطبشون میگن پول بده خب پول دادی؟ مشکلت ارثیه حل شدنی نیست برو خدافظ 

تا میای بگی ولی من از دکتر دیگه شنیدم که فلانه میگن تو میخوای به منه دکتر بگی اشتباه میکنم؟ 

خب عزیزم دکتری خدا نیستی که جایز الخطا نباشی که، اطلاعاتتو بالا ببر ولی خب نیازی هم ندارن هر روز چنتا مقاله جدید درمورد اون زمینه فعالیتیشون بخونن چرا؟ چون همینطوریش دارن پولشونو درمیارن دیگه

این مطلبو اینجا تاپیک کردم که حداقل غرور دکترا باعث ناامیدی و گمراهی کسایی که دچارشن نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.