2777
2789

من الانم امادکی دارم 😂😂😂 ولی ازدواج نمیکنم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه چطوری متوجه شدی که واسه ازدواج کردن اماده ای  من حس میکنم هیچ وقت نمیتونم

چون ۳۳ سالمه شغل دارم اخلاقم خوبه و ...

الکی ازاین فکرا نکن.

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من تا یکی دو سال پیش  نداشتم ولی الان حس میکنم به بلوغ فکری درمورد رابطه و زندگی مشترک رسیدم..و ...

میدونی من اصلا وحشت دارم 

چطور ادم میتونه مطمئن باشه کسی که الان از نظرش اوکیه ۱۰ سال دیگه هم همین نظر رو در موردش داشته باشه

خب منظورت از امادگی چیه و چرا ازدواج نمیکنی

من واقعا توانایی و بلوغ عقلی رو دارم و میتونم ازین لحاظ کنار بیام ولی خب مثلا یزره اشپزیم بده😂😂😂

ولی خب میخام لذت ببرم از مجردیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چون ۳۳ سالمه شغل دارم اخلاقم خوبه و ... الکی ازاین فکرا نکن.

نه بحثم امادگی روحیشه وگرنه منم الان از لحاظ مالی مستقلم ولی اصلا نمیفهمم خب چرا ازدواج؟

از طرفی خب ادم هر چی سنش کمتر باشه( منظورم این نیست که ۱۷-۱۸ سال) منظورم در حدی که بتونه متوجه اتفاقا باشه راحت تر انتخاب میکنه ولی حس میکنم زیر ۳۰ اصلا ضرورتی به ازدواج میست 

بالای ۳۰ هم ادم با تحربه تر و نکته بین تر شده انتخاب خیلی سخت تر شده 🥲

نه بحثم امادگی روحیشه وگرنه منم الان از لحاظ مالی مستقلم ولی اصلا نمیفهمم خب چرا ازدواج؟ از طرفی خب ...

الان چند ساله ات؟

ببین منم تا یسال پیش نیازی نداشتم به ازدواج ازاین حرفای شما زیاد میزدم ولی الان به شدت دلم ازدواج میخواد

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام