2777
2789
عنوان

گدا هایی که در خونه رو میزنن

501 بازدید | 19 پست

سلام 

امروز یه گدا زنگ خونمون و زد گفت کمکم کن 

منم یکم پول براش بردم  بعدش گفت یه لیوان آب برام بیار 

در ورودی و بستم و رفتم یه لیوان آب براش بردم 

بعدش تشکر کرد و رفت 

اما بعدش خیلی نگران شدم با اینکه در بسته بود 

دزدی چیزی باشه 

در و باز کردم براش که آمار بگیره 

کاش کمکش نمیکردم 

اگه از خونه بریم بیرون برای دزدی بیان چی 

خیلی نگرانم کاش در و باز نمیکردم 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دل و جراتی 

من حتی مامور اب و برقم باز نمیکنم برگه میندازن میفرستیم 

خواهر یکی دوستامو همینجوری اومدن تو و طلاهاشو دزدیدن 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من باز نمیکنم ،یبار مادربزرگم باز کرده بود پشت سره خانمه دوتا مرد وارد خونه شده بودن و طلاهاشو از دستش کشیده بودن برده بودن دستاش زخم شده بود انقدر ترسیده بود ،خدا لعنتشون کنه

من یه بار در رو باز کردم تنها بودم البته بچه بودم یه پلاستیک بزرگ بهش لباس دادم هی میپرسید کی خونتونه منم گفتم بابام مامانم. بعدش رفت ولی لباسارو برده بود ریخته بود اونورتر . نگران نباش یه مدت خونه رو خالی نزارید

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من درو باز نمی‌کنم 

دیگه الان گدایی مجازی شده 

آنلاین کار میکنن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

همسایه درمونو بزنه چیزی بخاد تا برم بیارم درو میبندم غریبه ک هیچی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اصلا درو باز نکن یه خانمی بود میومده دم خونه ها به بهونه کمک بچه هم باعاش بوده بعد چاقو در میاورده زور گیری میکرده بعد کلی خفت گیری تازگی دستگیرش کردن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من باز نمیکنم ،یبار مادربزرگم باز کرده بود پشت سره خانمه دوتا مرد وارد خونه شده بودن و طلاهاشو از دس ...

اره دقیقا 

منم از همین میترسم نکنه برای آمار گرفتن اومده بود 

خدا کنه به خیر بگذره

یک سال پیش به همین شیوه پدر بزرگم و مامان بزرگم مسن هستن دوتا خانوم میرن و بهشون کمک می‌کنن بعد یکیشون میگه خیلی تشنه است آب بده اون یکی می‌ره تو اتاق و پول برمیداره :/خواهشاً مراقب باشید 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
به گدا کمک نکنید😐 اینا خودشون به اندازه سیر کردن شکمشون از کمیته و صدقه ها و این چیزا پول میگیرن

محتاج واقعی که گدایی نمیکنه اینا باندن  پول مفت جمع میکنن دزدی میکنن هزارتا کثیف کاری دارن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.