2777
2789
یکی بود میگفت دخترم تو ماه های اخر.. به خاطر فیبرم مادر..صدای قلب بچه نمی اومده..ختم بارداری دادن..گ ...

مگه تا چندماهگی کورتاژ میکنن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
آره دارم  دارم تلاش میکنم با داروی گیاهی سقط کنم اگه نشد فردا داروهای شیمیایی امتحان میکنم باز ...

یه دکتر دیگه برو..برای سقط ادم باید نظر چندتا دکتر رو ببینه بعد تصمیم درست بگیره

شاید این دکترت اشتباه کرده..

دکتر به دختر خاله من گفته بود بچه عقب مونده است.. داشت دق میکرد..چقدر ازمایش داد..چقدر خرج کرد..میگفت ببر بنداز عقب مونده است..چندتا دکتر دیگه رفت..گفتن نه سالمه..الان دنیا اومده انقدر نازه..صحیح و سالم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون hcg کم کم از بین میره  چرا سقط نمبکنی؟ خدایی نکرده عفونت شکمی میگیری

دارم با داروی گیاهی تلاشم و میکنم کلی ورزش کردم هنوز نشده 

اینجا خیلی ترسوندنم دکترم گفت فردا بیا احتمالا امروز بعد از ظهر برم داروی شیمیایی بگیرم

یکی بود میگفت دخترم تو ماه های اخر.. به خاطر فیبرم مادر..صدای قلب بچه نمی اومده..ختم بارداری دادن..گ ...

اره منظور منم همین بود.

اسی فکر کرد برای سقط میگم که بره پیش سنتی.

آخه سنتی ها اغلب مذهبی تر هستن،بیشتر معاینه و بررسی میکنن.

شاید بدن مادر چیزی کم داره که رشد عقب افتاده،با یه خوراکی یا دم نوش درست بشه

اره منظور منم همین بود. اسی فکر کرد برای سقط میگم که بره پیش سنتی. آخه سنتی ها اغلب مذهبی تر هستن، ...

کم کاری تیروئید دارم 

آخه ناخواسته باردار شدم اصلا چک نکردم ببینم سالمم یانه ویتامین د و فولیک اسیدمم پایین بوده دکتر گفت اگه یه قلو بود بازم احتمال داشت بمونه ولی برای دوقلو بدن مادر باید خیلی قوی باشه

عزیزم اینا روی ۱۱ هفته اثر ندارن

آره متاسفانه

میترسم کورتاژ بعدا برام عواقب داشته باشه چون بچه اولم بودن اینا

بعد از ظهر میرم با داروی شیمیایی امتحان میکنم اگه نشد مجبورم کورتاژ کنم دیگه

یه دکتر دیگه برو..برای سقط ادم باید نظر چندتا دکتر رو ببینه بعد تصمیم درست بگیره شاید این دکترت اشت ...

آره خواهر منم گفتن سندروم داونه الان سالمه سالمه مامانم از استرسش فشار خون گرفت هنوزم باهاش درگیره!

متاسفانه وجدان ندارن بعضی دکترا