2777
2789

۱۱هفته به خاطر قلبشون صبر کردم رشدشون تو ۷هفته مونده ولی هرروز صبح حالت تهوع دارم سریع هم گشنم میشه ضعف میکنم مثل زمانای بارداریم 

پس کی علائم بارداریم هم میره؟ خسته شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دارو داده برای سقط؟ ۲قلو هستن!

نه هنوز 

دارم تلاش میکنم با داروی گیاهی سقط کنم اگه نشد فردا داروهای شیمیایی امتحان میکنم بازم نشد میرم کورتاژ

از دیروز ۳۰ طبقه پله بالا پایین رفتم کلی دارز و شست دریغ از یه لکه خون!

یه دکتر سنتی هم برو ،اگر اعتقاد داری.

آره دارم 

دارم تلاش میکنم با داروی گیاهی سقط کنم اگه نشد فردا داروهای شیمیایی امتحان میکنم بازم نشد میرم کورتاژ

از دیروز ۳۰ طبقه پله بالا پایین رفتم کلی دارز و شست دریغ از یه لکه خون!

یه دکتر سنتی هم برو ،اگر اعتقاد داری.

یکی بود میگفت دخترم تو ماه های اخر.. به خاطر فیبرم مادر..صدای قلب بچه نمی اومده..ختم بارداری دادن..گفتن مرده..اینم حاضر نبوده کورتاژ..میخواستن با کورتاژ بچه زنده رو سقط کنن.. یه پرستاره میاد میگه بزار با گوشی صدای شکمت رو گوش بدم..گوش میده صدای ضعیف میشنوه.. میبرن سزارین..میبینن بچه صحیح و سالمه..

ببین ۱۱ هفته زیاده اگر متوقف شده باید دارو مصرف کنی یا کورتاژ کنی تا کامل دفع نشن حالت ویار و حاملگی ...

داروهاش خیلی عوارض داره آخه کورتاژم همین طور دکتر گفت تلاشت و بکن اگه دفع نشد فردا بیا برای داروی شیمیایی 

منم هرکاری تونستم کردم ولی یه لکه خونریزی هم ندارم

ولی تشکیل میشه  یه دکتر دیگه نمیشه بری🥺

۳تا سنوگرافی رفتم 

از ۸ هفته گفتن دیگه تمومع قبول نکردم تا ۱۱ هفته صبر کردم دیگه اصلا امکان نداره بشه چون رشدش تو ۷ هفته مونده