2777
2789
عنوان

قصدش ازدواجه ولی..

126 بازدید | 7 پست

بهم گفت قصدم جدیه ولی تعیین نکرده دقیقا کی میاد خواستگاریم اینم بگم خودش همش راجب این موضوع حرف زده تا الان و هیچ اسراری از طرف من نبوده اما خب گهگاهی ام میاد میگه فعلا دستو بالم خالیه از ی طرف هی میگه می‌خوام بگیرمت. الان من نمیدونم چ واکنشی به حرفاش بدم؟

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زودتر تصمیمت رو بگیری .

بگو اوکی ولی ازم‌نخواه کنارت بمونم بدون اینکه آینده ی این رابطه رو بدونم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تا وقتی اسمش نرفت تو شناستامه ات بها نپردازی 

منظورم رابطه جنسی وقت گذاشتن زیاد و... این هاست 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
سعی کن زودتر تصمیمت رو بگیری . بگو اوکی ولی ازم‌نخواه کنارت بمونم بدون اینکه آینده ی این رابطه رو ب ...

خودش هی میگه قصدم ازدواجه ولی نگفته دقیقا کی 

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
خودش هی میگه قصدم ازدواجه ولی نگفته دقیقا کی 

منم‌قصدم اینه باهات دوست بشم ولی هی امروز و فردا میکنم تا از دستم‌نپری و اینطوری سیو من میمونی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."