2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشد تاپیک زد مجبور شدم نظرسنجی بزارم 

پسرم۵سالشه ولی خیلی جلوتر از سنشه خوندن نوشتن کامل بلده ی کتاب قصه رو دوسه بار بخونه حفظه قبلا خیلی خوشحال بودم ولی الان میترسم از آیندش امروز دیدم داشت درمورد دخترا سرچ میکرد 

دیشب خواب دیدم یکی از پسرام معتاد شده خیلی ناراحتم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشد تاپیک زد مجبور شدم نظرسنجی بزارم  پسرم۵سالشه ولی خیلی جلوتر از سنشه خوندن نوشتن کامل بلد ...

کلاس شطرنج و یوسی مس بذارش

منم یه شش ساله ی اینطوری دارم

فقط خودم میتونم کنترلش کنم

🖤 

عزیزم اگر پسرت تحرکش زیاده خوب بهترین راهکار گذاشتنش تو مهده که با دوستاش بازی کنه و بعد کلاسهایی مثل فوتبال  شنا  اسکیت تکواندو  و ژیمیناستیک عالین بهرحال همین کلاس بردنا نشستن تو کلاس و زمان گذاشتنا برای مادر یا پدر محدودیت میاره  ولی چاره ای نیست

نمیشد تاپیک زد مجبور شدم نظرسنجی بزارم  پسرم۵سالشه ولی خیلی جلوتر از سنشه خوندن نوشتن کامل بلد ...

اینترنت به چه درد بچه ۵ساله میخوره؟واسه تحقیق علمیش میخواستی؟

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
کوچیکه پسرم ۵سالشه خیلی کنجکاوه اگر حواسم بش نباشه میترسم راهشو کج بره

۵ساله راجب دخترا سرچ میکرد؟؟؟؟ گوشی مگه دستشه؟؟؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم اگر پسرت تحرکش زیاده خوب بهترین راهکار گذاشتنش تو مهده که با دوستاش بازی کنه و بعد کلاسهایی مث ...

الان پیش دبستانی میره از کنجکاویش میترسم از اینکه از بقیه بچه ها چیزای جدیدیاد بگیره 

پسراولم خیلی بچه معمولی وخوبی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی حساسی بچت پنج سالشه چیز بدی ک سرچ نکرده 

حساسیت زیادی نسون بدی باعث محقق کرده همین ترست ک میگی راه کج بره میشه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
کوچیکه پسرم ۵سالشه خیلی کنجکاوه اگر حواسم بش نباشه میترسم راهشو کج بره

عزیزم هیچ کسی رو نمیشه کنترل کرد. ولی میتونی راه درست رو به صورت عملی بهش یاد بدی چون از رفتار شما شدیدا الگو میگیره. در ضمن باهاش دوست باش و اصلا سرزنشش نکن که هر چی براش پیش اومد باهات در میون بذاره. بچه ها عاشق حرف زدنن. عادتش بده که باهات زیاد حرف بزنه. من خودمم همین کارارو در مورد پسرم دارم انجام میدم. پسر منم ۵ ساله ست

اینترنت به چه درد بچه ۵ساله میخوره؟واسه تحقیق علمیش میخواستی؟

عاشق فوتباله ۹۰دقیقه فوتبال از تلویزیون میبینه بعد از گوشی من میشینه باز خلاصه میبینه اصلا فکرشو نمیکردم بخواد همچین چیزایی سرچ کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40