2777
2789
عنوان

از درام های دانشگاه تون بگید

2262 بازدید | 48 پست

ترم اولیا شما هم دارید کسایی تو کلاس که همین ترم اول رل زدن یا بقیه از دعوا ها شوخی ها جو کلاستون چطوره 

شما هم از اینا دارید که همش چ.س کنشون تو برق انگار ما مجبورشون کردیم بیان دانشگاه 

رشته ها یا دانشگاه تون هم بگید اگه دوست داشتید بگید

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
6
100%
۲
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترم اول ارشد طراحی کاربردی بودم و دارم میرم ترم ۲

ارتباطی با بچه های دانشگاه ندارم😂

دیشبم یکیشون ازم در مورد نرم افزار ادمز سوال کرد،همین که جوابشو دادم یهو پرسید شما سینگلی؟منم بهش ریدم و بلاکش کردم(متاهلم،ولی کلا بدم میاد کسی از این سوالای چرت و خصوصی ازم بپرسه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یادش بخیر رفتم به بیست سال قبل چقدر خوش گذشت دانشگاه از لحظه لحظه اش لذت ببر

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

آرههه بسیار

آموزش زبان آزادم

واقعا نمیدونستم چجوری باید برخورد کنم

من به شدت خجالتیم و اصلا تنهایی جایی نرفتم

خیلی برام سخت بود

جلسه اول عمومی دانش خانواده بود ، همه دختر بودیم

ولی جلسات بعد هووف پسرا اومدن

مزه ریختن و خود شیرینی و اینا

یهو اکیپ شدن ی سریاشون

همه هم اکثرا دوست بودن

تنها کسی ک تنها بود من بودم :///

هی میگفتن بیا بشین پیش ما ، چقد کم حرفی و اینا

ولی با کسی حال نمیکردم 

پروفایلم یادم رفته بود عوض کنم ، تو گروه ک اد شدم ، یه وضعی شد ک نگو ، نمیگم پروفایلم چی بود ، یه شخصیت سریالی بود ، همش به همون اسم صدام میزدن

هیچکس اسم و فامیلمو نمیگفت 😂🫤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من الزهرا بودم کاملا دخترونه تنها فرقش با دبیرستان سلفش بود رل زدن و اینا هم کلا نداشتیم به خاطر نبود پسر 

به من خیلی بد گذشت کل چهار سال نتونستم یه دوست خوب پیدا کنم میگفتم بریم کافه نمیومدن هیچ جا نمیومدن یا به من نمیگفتن 

بدترین دوران عمرم دانشگاهه کاش ازدواج کرده بودم این رشته ی کوفتیم نیورده بودم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

من الزهرا بودم کاملا دخترونه تنها فرقش با دبیرستان سلفش بود رل زدن و اینا هم کلا نداشتیم به خاطر نبو ...

الزهراییا با خواجه نصیریا گاهی رل میزنن اتفاقا

من دوستای الزهرایی زیاد داشتم،همشون با پسرای خواجه رل زده بودن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

رفیق من با همکلاسیمون رل زدن ترم اول اخرشم ازدواج کردن 

چند نفرم پاشتیم باهم ازدواج کردن

کلا روابط صمیمی بود 😁

منم بهترین دوستامو تو دانشگاه پیدا کردم هنوزم باهاشونم بعد ده سال

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الزهراییا با خواجه نصیریا گاهی رل میزنن اتفاقا من دوستای الزهرایی زیاد داشتم،همشون با پسرای خواجه ر ...

خواجه نصیر که زیاد نزدیکش نیست   حتما تو ایستگاه پل مدیریت اشنا میشدن 😂😂