2777
2789
عنوان

نظرتون راجب یه دختری که

912 بازدید | 44 پست

تو کلاسمونه ولی انگار تو این دنیا نیست همینقدر بیخیال ریلکس ی بار ک تو کلاس تنها بود لب پنجره نشسته بود وقتی همه کلاس هستن میره حیاط میشینه زیر بارون 

وقتی یکی بهش توهین میکنه هیچی نمیگه فقط میخنده  

در عین حال خیلی دختر طنزیه ینی ی چیزایی تعریف میکنه همه میخندن  اما در تنهاییاش اینجوریه 

ایشون افسردگی داره درسته؟

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خواین کمکش کنین؟

بله من دوستشم کل راز هامو بهش گفتم اما اون هیچی نمیگه ی جورایی ازش میترسم

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

این بیشتر سالم به نظرم اومد تا اونی که بهش توهین میکنه

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

بله متاسفانه نشانه های افسردگی رو داره ظاهراً

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

شاید یه غم بزرگ تو دلش داره .. شاید تازگی عزیزی رو از دست داده و زندگی براش بی معنی شده

فقط اگر بشه همکلاسی ها درباره اش چیزی نگن که برچشبی بهش خورده نشه خیلی خوبه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
کراشه این

از چ لحاظ؟اینکه انقدر نترسه میره لب پنجره نشانه ی بیماری نیست؟میخواد خودکشی کنه؟