2777
2789

تاپیک قبل جریانوگفتم خیلی دلم شکسته من خیلی توزندگی هواشوداشتم مراعاتشومیکردم ولی این اشتباه محض میدونی وقتی توزندگی صد توبزاری خونه همیشه مرتب ناهاروشام همیشه اماده بچه هاهمیشه تمیزومرتب ورابطه همیشه سرقراریعنی همه چی وفق مراداقابوده این حرف نابودم کرد😞🙄

ازاین ببعد جبران کن براش

نه ناهار نه شام نه مرتب کردت خونه نه رابطه جنسی.حتما که اعتراض مبکنه،اعتراض کرد بگو اونی که لایقه روخبر کن بیاد ناهارشامتو بپزه ،بهت خدمات بده 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم یه ثانیه هم دووم نمیاوردم کاش بعضی مردا میفهمیدن اونی که اولو اخر میمونه واسشون همسرشونه نه خواهر و مادرشون اونا درگیر زندگی خودشونن  وقتی یه زن زندگیشو وقف تو و بچه ها کرده حقش نیست چیزی به نامش بزنی؟ بفرستش بره پیش خواهر و مادرش زندگی کنه حقو حقوقتم بگیر ننشم اینقد خودشو بزنه که خون بالا بیاره

بعد یه چیز بگم عزیزم اگه حرفی باشوهرت داری مستقیم بگو. اصلا خودت درحد خواهرش ندون که بخوای مقایسه کنی بگی چرا برا اون زدن برا من نه مستقیم بگو من وقتی طلامو میدم که باهات شریک شم 

اندازه پولم بگو دوست دارم منم شریک باشم 

منم حق دارم تازه اقاییم یکم بیشتر میده برا زحمتای خانمش 

نه بگی چرا اون به اسمش من نه چرا مادرت اله خداهرت بله کلا این کلمه هارو از زندگیت حذف کن 

بعدم بگو کسی باخبر نمیشه به اسم منه جای همه بگین به اسم شوهرته مهم اینه که تو به خواستت رسیدی 

🌼اين متن رو با دقت بخونيد

🌼شرح حال خيلی از ماهاست

🌼خانمی میگفت داماد خوبی دارم

🌼هرچی دخترم بخواد، براش میخره

🌼دخترم تا ظهر میخوابه

🌼شب دامادم غذا میخره میاره...

🌼ولی هرچی از داماد شانس آوردم

🌼ازعروس خوب، بی نصیب بودم

🌼زن نیست که تاظهر میخوابه

🌼آشپزی نمیکنه

🌼همش دنبال ولگردی و ولخرجیه

🌼بیچاره پسرم شب میاد

🌼از شام خبری نیست و

🌼باید بخره بياره خونه...

چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند

🌹🌹🌹
بعد یه چیز بگم عزیزم اگه حرفی باشوهرت داری مستقیم بگو. اصلا خودت درحد خواهرش ندون که بخوای مقایسه کن ...

چون این قضیه همزمان باهم بودوالامن کاری نداشتم این حرفابراشوهرمن قفل تامادرش تاییدنده هیچ حرکتی هیچ حرکت کوچکی نمیزنه