پسرمو دخترم با هوش هستند یعنی جوری نیست که بخونن و درس تو مغزشون نره پسرم چهارمه دخترم سوم. در حد همون نوشتن تکالیف و وقتی معلم میگه فردا میخوام بپرسم انقدر میگم یک بار از رو درس میخونن بعد میگن دیگه خوندم دیگه هر چقدر میگم خوب درست یاد نگرفتی باز بخون زیر بار نمیره همش میگه ول کن خوندم دیگه. باز دخترم یکم. بهتره نمیدونم چرا اصلا به درس علاقه ندارن انقدر ادا در میارن خسته شدم نمیتونم بخونم پسرم میگه من انقدر بلدم بچها اصلا اینم بلد نیستن همش میگم خوب تو خودتو با اونایی مقایسه کن که خیلی زرنگه تو بخونی حتما از اونا بهتری. واقعا هم همین طوره یکم تمرین میکنه انقدر خوب یاد میگیرن ولی عذاب منه درس خوندن اینا انقدر که غر میزنن روانیم کردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تعمیرات لوازم خانگی انجام میده پسرمم خیلی خوب یاد گرفته. ولی درسشم مهمه لا اقل در حد معقول باید یاد بگیره بخدا فقط روزی یک ساعت ووقت بزاره خیلی ذهنش خوبه یاد میگیره همه درسهارو الان که درسهاشون زیاد سنگین نیست
معلمشون خوبه خیلی تشویق زبانی میکنه. ولی اینا همش تنبلی میکنن همش میگه من از خیلی از بچها بهترم خیلی همش تقلب میکنن من فقط سه تا غلت داشتم فلانی ۶ تا غلت داشت. شما منو اذیت میکنید